Ulice 11.10.2013 - 2465. díl

Miki bude chtít využít prázdného bytu o víkendu. O přestávce navrhne Míše, že místo původně plánovaných výletů by mohli být celý víkend nerušeně u něj. Toho se hned chytne Jirka.

Jirka navrhne, že u Mikiho udělají párty. Miki bude pro, ale dnešní večer si zarezervuje jen pro sebe a Míšu. S Borisem si těžkou hlavu dělat nebude. Dneska, zítra a možná i v neděli přece bude u kamaráda. Odjíždějícímu tátovi a Libušce pak Miki slíbí, že žádné mejdany se u nich doma dít nebudou… Čím Boris zkříží Mikimu jeho plány? Bude mít Miki své soukromí? Proč bude kvůli Borisovi večer vyšilovat? Proč si ti dva vjedou do vlasů?

Televize od Braňa
Lenka snídani moc nedá. Dolehnou na ni těhotenské nevolnosti, proti kterým bude Jarda krátký. Další debatu na téma hladovějící embryo jim utne příchod čerstvě probuzené Ivany. Ta se přijde probrat k televizi, v níž právě půjde její oblíbený seriál. Lenku ujistí, že Miri odpoledne vyzvedne ze školky, protože dnes má celkem volno. Na otočku se zastaví na pracáku s potvrzeními ze Slovenska a pak někde v bazaru udá televizi, kterou včera přivezla. To ale nebude taková sranda, jak se na první pohled zdá. Bazary jí za ni víc než pět set nenabídnou. A tak se s ní Ivana nakonec vypraví za Miriam. Jarda se mezitím z Braňova rozhořčeného telefonátu dozví, že mu Ivana televizi vlastně ukradla... Kde Ivanina televize nakonec skončí? Poputuje zpět na Slovensko? Kdo všechno se o Ivanině kousku dozví? Jak si Miriam poradí s neohlášenou a nečekanou návštěvou? A jakou botu Ivana vyvede na úřadu práce?

Boj o Henryho
Mára si hned na ráno dojedná schůzku s lichvářem, aby se s ním domluvil na rozložení splátek. Tak trochu bude spoléhat na to, že když mu nabídne hned sedmdesát tisíc a ukáže dobrou vůli, bude lichvář vstřícnější. Jenže to se šeredně přepočítá. Lichvář bude trvat na dodržení původně domluvených splátek. Navíc mu začne i vyhrožovat. Upozorní ho, co bude následovat, pokud své peníze nedostane včas. A aby toho nebylo málo, objeví se v Coolně nečekaně Monika… Moc veselo nebude později ani v hospodě. Další adeptka na místo servírky bude dělat na place jen zmatky. Šárka proto poprosí Romanu, aby Michalovi navrhla, ať vezme nazpět Henryho… Jak Michal na Romaninu radu zareaguje? Proč dnes bude Michal zahlížet ke stolu štamgastů víc než kdy jindy? Co se u něj bude dít? Proč tam bude neobvykle veselo? Stanou se z Michala a Henryho nakonec přeci jen parťáci? A dozví se Monika konečně od Máry pravdu? Co Márovi navrhne Michal?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.10.2013 - 2465. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz