Ulice 14.10.2013 - 2466. díl

Mára se hned ráno sejde s lichvářem, aby mu předal první splátku. Lichvář se podiví, že je to dokonce v předtermínu. Okamžitě však Máru ujistí, že to nebude mít vliv na další splátky. Opět ho bude varovat, že peníze bude chtít včas a všechny.

Máru tím moc nepotěší. Začne mu tak další kolo shánění peněz na druhou splátku. Rozhodne se proto obětovat svého bavoráka. Jen co se v Coolně objeví Radka, zeptá se jí, jestli by ho od něj nekoupila. A tohle už bude vrtat hlavou i jí… Jak Radka uspěje u Moniky se svou hypotézou, že Mára v něčem jede? Dozví se Monika od Máry konečně pravdu? A jak se nakonec rozhodne Henry? Přijme Michalovu nabídku? Proč se Michal utrhne na Romanu a později nebude příliš vnímat ani Máru?

Válka mezi Mikim a Borisem
Miki se Borisem se ráno vrhnou do generálního úklidu bytu, aby společnými silami zahladili stopy po víkendovém mejdanu. Miki se pro jistotu ještě domluví s Borisem na mlčenlivosti a pak ho poprosí, aby mu v pokoji vypnul počítač, protože on ještě bude dodělávat úklid v kuchyni. Libor s Libuškou se vrátí z Rakouska až dnes ve velmi dobré náladě. Libuška se Zuzaně svěří, jaký byl Libor úžasný a jak je díky němu strašák jménem Eliáš jednou provždy pryč. Libor se mámě zase pochlubí čerstvým tetováním na ruce. A hned se bude zajímat, co kluci. Jak to doma zvládli bez dozoru? ... Co bude Liborovi vrtat hlavou po návratu domů? Čím ho Libuška uklidní? Proč bude Miki zuřit, jen co vejde do svého pokoje? Co mu Boris vyvede s jeho počítačem? Jak dopadne první kolo jejich teritoriální války?

Osamělá Anča
Ema se po škole zastaví u Liškových, aby Anče ukázala fotky své Roxy. Ta sice bude ráda, že Emu zase vidí, zároveň ji ale bude mrzet, že se u nich nezdrží déle. Ema totiž bude spěchat za Roxy, aby ji vyvenčila a aby nebyla doma celý den sama. Anča proto nabídne Emě, aby k nim příště přišla i s Roxy. Slíbí jí, že pro Roxy koupí pelíšek i jídlo, aby se u nich cítila jako doma... S čím se Anča později svěří Zuzaně? Proč si bude připadat osamělá? Co Anče navrhne Zuzana? A co Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.10.2013 - 2466. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz