Ulice 15.10.2013 - 2467. díl

Miki bude mít po včerejšku na Borise stále pifku. Bude rád, že si od něj dnes odpoledne aspoň na chvíli trochu odpočine, i když při tom bude muset pracovat. Program mu však pozmění Míša, která se k němu na chvíli pozve na návštěvu.

Miki využije prázdného bytu a s Míšou skončí v posteli. Boris se zatím pokusí zašít u mámy v krámku, jenže ani to mu nevyjde. Libuška ho pošle domů s nákupem a ještě na něj dohlédne, jestli opravdu domů míří. Chvíli na to Boris vpadne k Mikimu do pokoje právě v okamžiku, kdy s Míšou budou v nejlepším... Jak tohle Miki a Míša ustojí? Proč rupnou nervy už i Borisovi? Čím mu bude Miki vyhrožovat? Prozradí Boris mámě, co všechno se mezi ním a Mikim děje? Jsou kluci schopní se spolu domluvit? A čím naštvou Libora?

Emino seznámení s Milošem
Frantovi se bude docela hodit, když se dozví, že Ema k nim dnes nepřijde. Rád by byl totiž doma chvíli sám s Viki. Ema ale jásat nebude. Eva jí chce odpoledne někoho představit, takže po škole nestihne vyvenčit Roxy. A radost nebude mít ani Boris, který spoléhal, že u Franty najde odpoledne azyl. Ema nebude mít nejmenší tušení, co na ni Eva chystá. Za tou dnes dorazí její přítel Miloš, který pracuje mimo Prahu. Zamilovaná Eva bude šťastná, že ho opět vidí. Zároveň ale bude mít obavy z Milošova seznámení s Emou. Miloš z něj však vědu dělat nebude... Jak Ema přijme Miloše coby přítele Evy? Co ji zaskočí? Čím ji Eva uklidní? Jak tuhle šokující novinku přijmou Liškovi? A čím Anču dostanou Franta s Viki?

Prozrazené tajemství Miriam
Lenka nachytá v kabinetu Miriam při zkoušce nových bot a flamenca. Miriam ji požádá, aby o tom nikomu neříkala. Byla by ráda, kdyby kurzy tance, do nichž se zapsala, zůstaly jejím tajemstvím. Lenka jí to slíbí a ještě ji i povzbudí. Jenže odpoledne přepadne Miriam doma nečekaně Ivana. Bez pozvání k ní prostě přijde na návštěvu. A první, čeho si všimne, budou nové boty. Okamžitě si je vyzkouší a hned taky pozná, že tyhle lodičky jsou speciální. Vzápětí odhalí i to, proč si je Miriam koupila... Co Ivana Miriam navrhne? Podaří se Miriam z nepříjemné situace vybruslit? Proč za ní vlastně Ivana přijde? Jaký škrt přes rozpočet jí tím udělá? Čím Ivana večer pobaví Jardu? A čím naopak namíchne Lenku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.10.2013 - 2467. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz