Ulice 17.10.2013 - 2469. díl

Adriana bude u snídaně jen zářit. Dědu ujistí, že práci přece má – poctivě se připravuje na svou roli a chodí trénovat. Zároveň ho upozorní, že příští týden jede na kurz, takže několik dní nebude doma. Kláru tahle informace udiví, a tak Adriana hned upřesní, že už přece i zaplatila zálohu. Až pak to Kláře sepne a před tátou to rychle zahraje do autu.

Ranní pohodu ale přeruší telefonát od produkce. Adriana bude ze zpráv, které se dozví, na infarkt. A hned se vypraví shánět podrobnosti – samozřejmě mimo uši mámy a dědy. Za mámou vzápětí dorazí rozhořčená na nejvyšší míru. Hlavní sponzor si chce prostě užívat v posteli za zády manželky... Co všechno je Adriana ochotná pro roli ve filmu udělat? S čím se svěří mámě? A s čím Eddiemu, který ji bude později utěšovat? Co na Adrianu nakonec zabere? Jak Eddieho utěšování dopadne? Jak Adrianina kariéra u filmu? A čím Klára zaskočí Jitku? Proč se Olda s Jitkou pohádají tak, že to Olda bude muset jít rozdýchat na vzduch, resp. do Coolny?

Ivanin výbuch
Ivana udělá Miri do školky netradiční účes ze včerejška, což Jarda hned s nadhledem okomentuje. Před odchodem z domu se Ivany ještě zeptá, jestli se dnes chystá na nějaké pracovní pohovory. Ta mu odpoví dost příkře, že ano. A osten zasadí i Lence, když se zeptá, kdo dnes Miri vyzvedává ze školky, aby náhodou zase něco nepokazila. Přes den bude Ivana opět obvolávat inzeráty, ale s nulovým výsledkem. Jako balzám pro ni proto bude návštěva Miriam, která přivede Miri ze školky. Hned se Miriam začne vyptávat, jak bylo včera na kurzech flamenca... Jak Miriam na její otázky zareaguje tentokrát? S čím se jí Ivana svěří? Čím ji zaskočí? Proč se Ivana chytne s Lenkou tak, že s prásknutím dveří nakonec odejde do hospody? Čím Ivana později dostane Jardu i všechny štamgasty? Jak Jarda vybruslí z pozice mezi manželkou a tchyní, do které se nechtěně dostane?

Nyklová na návštěvě
Urbanová si přijde k Nyklové nejen pro pečivo, ale i pro novinky od mladých. Jenže se ukáže, že je vlastně více informovaná než Nyklová, což si náležitě vychutná. Když se navíc pochlubí i častými návštěvami u Miládky, Nyklová začne pořádně pěnit. Před Urbanovou se ještě udrží, ale jakmile se za ní zastaví Lumír, pěkně si ho podá. A hned se pozve na návštěvu... Jak si Milada poradí s Ančou, která přišla k Lumírovi opět uklízet? A jak s Nyklovou, která se tak narychlo ohlásí na návštěvu? Jaký je rozdíl mezi Nyklovou a její tetou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.10.2013 - 2469. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz