Ulice 21.10.2013 - 2471. díl

Hynek bude po víkendu dost přešlý. Oldovi přizná, že netuší, co se to u něj doma zase děje. Gábině vyšel ve všem vstříc, ale ona je přesto v jednom kuse podebraná. Spát chodí se slepicemi, jenže v noci stejně nespí. A jídlu poslední dobou taky moc nedá.

Zkušený ženáč Olda Hynkovu záhadu okamžitě rozetne. Podle něj je Gábina zase těhotná. Hynek to hned zamítne, ovšem pak mu to bude vrtat hlavou. Všechno tomu vlastně nasvědčuje. Samotná Gábina bude po víkendu ještě více vynervovaná než v pátek. Denise přizná, že už prostě nemůže dál. Musí se co nejdříve vidět s Vaškem… Před čím bude Denisa Gábinu varovat? Jak dopadne Gábinino setkání s Vaškem? Vyřeší to nějak její prekérní situaci? Proč Gábina nakonec Hynkovi přizná, že miluje jiného? Co všechno se poté u nich odehraje?

Lumírův výbuch
Lumír si bude hned po ránu připadat ve své domácnosti opět jako cizinec. Pro změnu nebude moci najít slánku. Na místě, kde bývala odjakživa, budou najednou mističky. Po druhém marném pokusu zorientovat se ve vlastní kuchyni mu napomůže Milada svou přesnou navigací. Na rozdíl od něj se ona ve svém království vyzná dokonale. Lumír to zase skousne, ale bude to v něm už docela bublat...

Peškova návštěva
Amálie prozradí Liborovi, že se dnes po práci chce zastavit kvůli Máně u Vlasty. Koupila jí nějaké dobroty i žvýkací kost na zuby. Libor ji však hned prokoukne. Máňa je jen záminka, Amálie jde ve skutečnosti za Vlastou. Okamžitě si do ní rýpne, co bude dělat, až Máňa bude zase u ní. Na co se vymluví pak?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.10.2013 - 2471. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz