Ulice 24.10.2013 - 2474. díl

Michal zase přespí v lokále na lavici. Tentokrát ho najde ve spacáku Šárka. I ona se bude snažit Michala přimět k životu, ale na rozdíl od Henryho se jí to nepodaří. Michalovi bude najednou všechno ukradené. Šárka si s ním za chvíli nebude vědět rady. Čas bude ubíhat, za chvíli by měli hospodu otevřít, ale Michal se prostě ze své lavice nehne.

Trn z paty Šárce vytrhne Romana, která se cestou do práce za Michalem zastaví, aby zjistila, jak na tom je. Ihned se pokusí Michalovi domluvit, jenže vše bude marné. Místo toho, aby se Michal zvedl a šel pracovat, hystericky se rozesměje. Romanina reakce vzápětí zaskočí nejen ji, ale i jeho... Co bude po Romanině léčbě šokem následovat? Zaberou na Michala její drsné metody? Bude muset Šárka volat pohotovost? Proč se bude Romana Michala bát? Jak oba dnešní den přežijí?

Zuzanin překvapivý návrh
Libuška je čím dál vyčerpanější. Ranní vstávání, směna v pekařství, pak další v tetovacím studiu a navrch ještě péče o rodinu se na ní podepisují čím dál víc. Libor jí sice pomáhá, jak to jen jde, ale nedostatek odpočinku si u Libušky začíná vybírat svou daň. Zuzaně Libuška přizná, že se asi přecenila. Na její popud nakonec zajde za Nyklovou, aby se s ní domluvila na ukončení pracovní smlouvy v pekárně. Jenže Nyklová o tom nebude chtít ani slyšet. Zrovna teď, když se blíží předvánoční šílenství, potřebuje v pekařství každou ruku... Co Libušce Zuzana poradí? Čím později Zuzana zaskočí Anču a Bedřicha? S čím se Anča Zuzaně svěří?

Peklo u Gábiny a Hynka vrcholí
Bezradný Hynek si postěžuje Oldovi, že s Gábinou nic nehne. Snažil se to doma nějak rozčísnout, ale marně. Veškeré jeho pokusy o záchranu vztahu selhávají. Olda ho tentokrát taky moc nepotěší. Z vlastní zkušenosti ví, že v těchto situacích zákazy a příkazy nic nezmůžou. Hynkovi doporučí jen trpělivost. Jenže právě ta Hynkovi došla. Chce zjistit, kdo mu rodinu rozbíjí, aby si s tím dotyčným promluvil. Ani Gábina nebude vědět, jak dál. Vašek jí znovu navrhne, aby od Hynka i se Šímou odešla. Má to však jeden háček. Gábina vlastně nemá kam jít... K čemu se dnes naštvaný Hynek odhodlá? Proč si bude Vašek dělat o Gábinu starost? Jak do krize mezi Hynkem a Gábinou zasáhne Mastný? Proč to dojde tak daleko, že začnou padat dokonce i facky? A co bude následovat poté?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.10.2013 - 2474. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz