Ulice 25.10.2013 - 2475. díl

Jakmile Klára zahlédne na chodbě domu Ivanu, hned začne vyzvídat, kam má namířeno. Tu bude v první řadě zajímat, proč se jí na to ptá. Když zjistí, že Klára je dcerou majitele domu, hned se s ní zapovídá.

Aniž by si Ivana uvědomila, co všechno tím může způsobit, prozradí Kláře, že teď bydlí u dcery a že si hledá vlastní byt. Klára ji polituje, jak je v dnešní době těžké něco slušného si najít, a hned se s ní domluví i na odpolední kávu. Seznámení totiž jako pravá obchodnice využije k nabídce svého zboží. Ivanu pak upozorní hlavně na ty luxusnější kousky... Jak Klára u Ivany se svou nabídkou pochodí? Proč bude chtít o chvíli později Hejlovy vystěhovat z domu? Jak dopadne Ivanino následné setkání s Klárou? A co bude Ivana tajit před Lenkou?

Gábina odchází od Hynka
Gábina s Hynkem se budou snažit po ránu normálně fungovat, ale napětí mezi nimi bude stále viset ve vzduchu. Tentokrát to jako první rozčísne Hynek. Gábině oznámí, že s ní dnes půjde vyzvednout Šímu ze školky a pak si udělají společné odpoledne a večer. Pro Gábinu ale bude představa přetvářky a hraní si na domácí pohodu po včerejší facce a jejich hádce hodně silné kafe. Když navíc Hynek prohlásí, že jí utáhne řemen, definitivně se rozhodne. Po jeho odchodu do práce začne balit své a Šímovy nejnutnější věci, aby mohla od Hynka i se synem odejít. Denise se vzápětí svěří, že vůbec netuší, co bude dál... Kam Gábina nakonec půjde? Jak na její odchod Hynek zareaguje? A co nastane, až se Hynek dozví, kdo je jeho sokem?

Růžina překvapivá mise
Vyčerpaná Libuška se bude ráno v pekařství sotva držet na nohou. Bude rána, že ještě vůbec nějak funguje. Když na ni nastoupí Nyklová, aby šátečky dělala více otevřené, neudrží se a pěkně od plic ji pošle do háje. Pak si to bude vyčítat, protože být na místě Nyklové, asi by reagovala stejně, pokud by měla pocit, že její zaměstnanci neodvádějí práci podle jejích představ. Zuzana ji bude marně povzbuzovat. A pak začne jednat. Sama zajde za Nyklovou a doporučí ji, aby Libušku co nejdříve uvolnila, jinak se zhroutí. A to by nepomohlo nikomu... Kdo se za Libušku ještě přimluví? K čemu se nakonec odhodlá Růža? S jakým výsledkem? A čím dnes Zuzanu překvapí Max?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.10.2013 - 2475. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz