Ulice 28.10.2013 - 2476. díl

Zuzana bude muset jít do práce i dnes, přestože je státní svátek. Ani trochu se jí tam však nebude chtít, protože jednak tu má Maxe a jednak ji čekají prohlídky jejich nového bytu. Na ty s nimi vyrazí i Franta, pro kterého je jedním z hlavních kritérií akustika.

Zatímco Anča bude smířená s tím, že Frantu téměř celý den neuvidí, Bedřicha tahle informace překvapí. Hned Frantu požádá, aby jim podobné věci neříkal na poslední chvíli. Anče to nakonec nedá a za Zuzanou zajde. Opětovně se ujistí, že u nich Franta zůstane, že se nebude nikam stěhovat. A pak ji také bude zajímat, kde Růža vzala informaci, že hledá práci… Podaří se Zuzaně Anču uklidnit? Jak Maxovi a Zuzaně dopadnou prohlídky bytů? Čím Max Zuzanu zaskočí? Jaké překvapení pro ni přichystá tentokrát? A co Anče nečekaně doporučí Franta?

Draci pro Mirinku
Pro soukromníky žádný státní svátek neexistuje, termíny jsou neúprosné. Jarda proto bude muset do práce i dnes. Tím moc nepotěší Lenku, která se bude obávat dalšího dne stráveného s matkou. Od rána bude přemýšlet, co podniknout, aby zabavila Mirinku i mámu. A aby toho nebylo málo, budou ji stále trápit ranní nevolnosti. Mámě Lenka zalže, že jí nesedla ranní káva, a pak raději odvede řeč jinam. Navrhne jí, že by s Mirinkou i Miriam dnes mohly jít pouštět draky, které si samy vyrobí. Ivanu tím dost zaskočí, protože draka zatím nikdy nedělala… Jak výroba draků dopadne? Čím uvede Lenka mámu do mírných rozpaků? Co na Lenčin nápad řekne Miriam? Jak jejich společný den nakonec dopadne? S čím se Lenka večer svěří Jardovi?

Boj o Šimona začíná
Gábina s Hynkem se sejdou na neutrální půdě, aby se domluvili, jak to bude dál. Hynek ale nepřijde diskutovat, nýbrž diktovat své podmínky. Buď se Gábina i se Šímou vrátí domů, nebo o syna přijde. Šíma je doma u něj a tak to podle něj i zůstane. Dokonce už učinil i kroky, aby tomu tak opravdu bylo. Šokovaná Gábina se v první chvíli nezmůže na slovo, ale pak se začne o syna bít… Jak jejich hádka dopadne? Prosadí si Hynek svou? Co všechno na sebe navzájem vytáhnou? Proč bude Gábina zuřit ve studentském bytě a Hynek v posilovně? Co chce Hynek udělat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.10.2013 - 2476. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz