Ulice 23.1.2014 - 2531. díl

Miki bude hned od rána pořádně napružený. V kuchyni udělá scénu, protože nebude mít co na sebe. Když v koši s čistým prádlem konečně objeví slušnou košili, vypění nanovo. Košile totiž bude zmačkaná.

Nakvašeně všem oznámí, že si raději začne prát sám. Liborovi dojde s brblajícím synem trpělivost a rázně ho upozorní, aby se mírnil. Stejně jako Libušku i jeho chování Mikiho překvapí. Takového ho prostě nezná. Jinak na tom nebude ve škole ani Míša. Jana ji bude marně utěšovat a předpovídat jí sladké usmíření. Míše bude stačit jediný pohled na Mikiho, Jirku a Nanny, aby jí nálada klesla hluboko pod bod mrazu… Zachrání Míša a Miki svůj vztah, nebo se rozejdou? Dokážou se navzájem pochopit? Co Mikimu dnes doporučí Jirka? Jaké plány má Jirka s firmou? Co mu na to řekne Libor? A proč si bude Libor dělat starost o Mikiho?

Ivanino rande s Henrym
U Hejlových bude po ránu opět veselo. Mirinka si tentokrát vezme do hlavy, že si svůj kostýmek na maškarní oblékne hned a do školky vyrazí v něm. Ivana nebude mít sílu říct vnučce ne, a tak si dceru vezme do parády zase Jarda. Tím ale trable s jeho ženami zdaleka neskončí. Lenka mu za nějakou dobu zavolá SOS do práce. Poprosí ho, aby ji přijel domů vysvobodit z koupelny, v níž nečekaně a nechtěně uvízla kvůli vypadlé klice. Jarda na nic nebude čekat a okamžitě za ní vyrazí… Na čem se spolu ti dva domluví? Proč dnes bude Henry utěšovat Ivanu? Jak dopadne jejich dnešní rande? A čím Ivanu zaskočí Miriam?

Hynek s Gábinou opět na kordy?
Gábina bude mít dost hektický den. Jen co dorazí se Šimonem ze školky do pekařství, už ji budou nahánět z práce. Gábině nezbude nic jiného než se tam ještě vrátit. Nyklová jí opět nabídne, že jí Šímu pohlídá. Gábina bude v takovém presu, že její nabídku ráda přijme. Nyklová si to bude s malým Šímou užívat, i když ji bude honit po celém pekařství. Dokonce jí uteče i ven… Komu Šíma nečekaně vběhne do náruče? Proč si Hynek počká v pekařství na Gábinu? Rozpoutá Gábinino nové bydlení další kolo války mezi nimi? A k čemu se Gábina večer odhodlá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.1.2014 - 2531. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz