Ulice 29.1.2014 - 2535. díl

Monika má v Coolně stále pořádnou honičku. Sama tahá těžké přepravky a bedny s nápoji, obsluhuje, papíruje a také hledá někoho na výpomoc. Do rány jí přijde Tereza, která v Coolně kdysi pracovala.

Monika jí místo za barem opět nabídne, čímž ji dost překvapí. Když jí slíbí i rozumný rozpis služeb, aby stíhala školu i své další aktivity, Tereza si s ní plácne. Právě v tom okamžiku se v Coolně objeví Mára. Moničina domluva s Terezou ho dost zasáhne. A stejně tak i její výtka, že se dlouho neukázal. Monice okamžitě doporučí, aby si to sama nejdříve srovnala v hlavě... Co se Máry dotkne? Proč na Moniku hned vystartuje? Získá ho Monika zpět do Coolny? A jak dopadne Márovo shledání s Oldou? Navážou na své staré přátelství? Jak je na tom Olda nyní, dva týdny po Klářině smrti?

Bitka kvůli Míše
Miki se ráno ani nenasnídá. Tátovi oznámí, že se před školou chce ještě zastavit za panem Peškem, protože o sobě konečně dala vědět Adriana. Jen co odejde, Libor i Libuška začnou o tom samém – o Borisově zájmu o Míšu. Zatímco Libor se bude obávat toho, co by nastalo, kdyby se ti dva dali dohromady za Mikiho zády, Libuška si bude dělat starost spíš o Borise. Podle ní mu hrozí velké zklamání a zlomené srdce, protože si Míšu tak trochu adoptoval. Později bude ve škole sháňka po Mikim. Na vyučování totiž nedorazí, což Kalina okamžitě zaregistruje. A hned se zeptá Míši, jestli netuší, co s ním je... Jak Míša zareaguje? Proč Miki nebude ve škole? Proč si ho podá Jirka? K čemu se mámě přizná Boris ohledně Míši? Co všechno se odehraje mezi Mikim a Borisem, než se servou jako koně? Jaké následky bude jejich drsná bitka mít?

Vlastimil Pešek v kleštích
Miki bude mít hned po ránu povzbuzující zprávu pro Vlastimila Peška. Oznámí mu, že si Adriana v noci konečně přečetla všechny vzkazy, jež jí nechali na sociální síti. Sice na ně neodpověděla, ale oba budou předpokládat, že se dědovi ozve co nejdříve. Od té chvíle bude Vlastimil Pešek strážit svůj mobil ostřížím zrakem, aby Adrianu nepropásl. Netrpělivě bude čekat, až mu zavolá nebo pošle zprávu... Dozví se Adriana, proč ji děda tak shání? Co Vlastimilovi doporučí Amálie? Čím Vlastimila Peška dojme Jarda Hejl? A jakým rozhodnutím Vlastimil zaskočí Amálii?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.1.2014 - 2535. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz