Ulice 30.1.2014 - 2536. díl

Pan Pešek zaskočí Jardu rozhodnutím, že smuteční obřad na poslední chvíli zruší kvůli Adrianě. Dokud se nevrátí, aby se s mámou mohla rozloučit, nic se konat nebude. Jarda začne okamžitě zažehnávat krizi. Nejprve pana Peška upozorní, že se na obřad chystá spousta lidí. Když to nezabere, zkusí daleko pádnější argument.

Jarda se pana Peška otevřeně zeptá, co bude s Klárou, když zruší obřad? V krematoriu si ji zcela jistě nenechají, protože nejsou na podobné záležitosti vybavení. A dnes jde přece i o ni. Na tohle Vlastimil Pešek uslyší. Obřad nakonec nezruší, ovšem Amálie si i tak o něj bude dělat velkou starost... Jak Vlastimil Pešek zvládne poslední rozloučení s Klárou? Čím Amálii zaskočí? Čím překvapí všechny přítomné? A co všechno se tento den odehraje?

Farští se loučí s Klárou
V salonu bude panovat pohřební nálada. Jitka i Simona se budou chystat na poslední rozloučení s Klárou. Obě budou přešlé, ani jedné se na smuteční obřad nebude chtít. Na Jitku navíc dolehnou stresy posledních dní. Oldu vzápětí překvapí svým rozhodnutím, že na pohřeb nepůjde. Vysvětlí mu, že by to nezvládla. O něco později se jí udělá tak zle, že ji Romana zavede domů a raději zavolá Monice. Ta bude právě v práci, takže za sebe začne urychleně shánět náhradu... Kdo Monice vytrhne trn z paty? Jak na tom bude Jitka? Proč se nakonec rozhodne jít alespoň na kar? Čím Olda popudí Nyklovou? A co bude pro rozhozenou Jitku poslední kapkou?

Emino vysvědčení
Zklamaná Ema zajde ukázat své vysvědčení nejprve Liškovým. Anča s Bedřichem ji budou marně povzbuzovat, že to není tak hrozné. Nešťastná Ema jim jen opáčí, že měla nejhorší známky ze všech holek, se kterými kamarádí. Nejhůře na tom bude s matematikou, přestože se ji učila. Přizná, že jí to prostě neleze do hlavy. Anča i Bedřich jí hned nabídnou pomoc s učením. Ujistí ji, že i s Frantou spojí své síly, aby jí vše potřebné vysvětlili. Zatímco Liškovi budou Emu utěšovat, od naštvané Evy to Ema pořádně schytá...Proč si budou Liškovi dělat o Emu starost? V čem podle nich spočívá zhoršení jejího prospěchu? A jakou dohru bude mít vysvědčení u Toužimské? Co Evě doporučí Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 30.1.2014 - 2536. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz