Ulice 3.2.2014 - 2538. díl

Anča se o Emu připravit nenechá. Dnes na ni bude čekat před školou, aby se s ní aspoň na chvíli viděla. Ema bude mít ze setkání ohromnou radost. Rovnou se jí pochlubí, jak ve škole zabodovala. Oslavu však odmítne s tím, že musí jít domů.

Ema bude věřit, že když Eva uvidí její snahu, přeci jen jí přísný režim zmírní… Podaří se Emě přemluvit Evu, aby ji pouštěla zase na tancování a k Liškovým? A jak pochodí Bedřich u Miloše? Přesvědčí ho, aby Eva nebyla na Emu tak přísná? Co všechno Bedřich udělá pro to, aby Emě pomohl? A co Miloš nakonec doporučí Evě?

Jirka to balí ve škole
Míša se hodně podiví, když si všimne dlahy na Borisově prstu. Hned se bude zajímat, co se mu stalo. Boris Mikiho nepráskne. Vymluví se na své bubnování a okamžitě Míšu pozve na konkurz na nového basáka. Míša zavede řeč i na Mikiho. Zeptá se Borise, jestli Miki není zase nemocný, protože se už od středy ve škole neukázal. To bude pro Borise velká novinka, neboť Miki každé ráno z domova do školy odchází. Míša však nebude jediná, kdo bude řešit Mikiho absence. Do duše Mikimu promluví i Jirka, jenž dnes oznámí profesorce Hejlové, že se ve škole končí… Bude odchod ze školy tak jednoduchý, jak si to Jirka představuje? Proč bude mít Jirka tak trochu černé svědomí? Pochlubí se i rodičům? Jak Miki vyřeší své absence? A jak to teď spolu mají Miki s Borisem?

Monika chce Máru zpět?
Monika se ráno zastaví v Coolně s pracovní smlouvou pro Máru. Ten bude rád, že je v ní zakotvena také zkušební lhůta, jak si přál. Smlouvu Monice okamžitě podepíše. Přestože se spolu budou bavit normálně, Mára si bude zachovávat přeci jen určitý odstup. Moniku zamrzí, když odmítne její pozvání na večeři. Mára prostě bude striktně oddělovat práci od soukromí, na což není Monika zvyklá… Proč Moniku Márovo odmítnutí tak rozhodí? Podaří se jí překlenout bariéru, kterou Mára mezi ně postavil? Čím ji Mára nechtěně raní? Čím naopak potěší Oldu? A jak dopadne náhodné setkání Oldy a Jitky v Coolně? Najdou si ti dva k sobě zase cestu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.2.2014 - 2538. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz