Ulice 4.2.2014 - 2539. díl

Miki ani tentokrát do školy nedorazí. Ráno jen vyjde o patro výš a bude čekat, až všichni z domova odejdou, aby se tam mohl vrátit. Na chodbě ho ale nachytá překvapená Jitka. Miki jí pohotově vysvětlí, že se přišel podívat na zapečetěné dveře od Klářina bytu.

Liborovi krátce po Mikiho odchodu zavolá Marta. Ráda by se s ním sešla kvůli Mikimu, kterému doveze jeho zapomenutou učebnici. Zatímco Libor stále nemá tušení, jak to s jeho synem je, matka Jirky dnes zajde do školy, aby profesorku Hejlovou po dlouhé době opět požádala o pomoc s Jirkou... Jak Jirkova máma ve škole pochodí? Co si o Jirkově odchodu ze školy myslí profesor Kalina? Proč bude Jirkův otec vyhrožovat nejen profesorce Hejlové, ale i Liboru Seidlovi? Jak by mu mohl zavařit?

Mára s Jitkou si nalijí čistého vína
Mára dorazí k Michalovi výborně naladěný. Po dlouhé době si mu řekne dokonce i o jídelní lístek. Dnes má totiž velký den. Podařilo se mu vrátit část jednoho dluhu, takže to teď hodlá trochu oslavit. A kupodivu na to nebude sám. Chvíli po něm přijde do hospody na oběd také Jitka. Protože nebude nikde jinde volné místo, přisedne si k Márovi. Přestože mezi nimi budou zpočátku panovat mírné rozpaky, Jitce to nakonec nedá. Začne se Máry ptát na Oldův vztah s Klárou a pak i na Moniku... Co všechno Mára Jitce prozradí? Co mu přizná ona sama? Jak to teď vlastně Jitka s Oldou má? A jak Mára s Monikou? Jaký dobrý skutek Mára pro Oldu udělá? Dají se díky němu Olda a Jitka opět dohromady? A jak Mára zapracuje na svém vztahu s Monikou?

Vojna pro Emu
Franta s Borisem budou hned ráno řešit důležitou věc – konkurz na basáka do jejich kapely. Boris Frantu ujistí, že to zvládne i přes pohmožděný prst. Oběma záhy zvedne sebevědomí starší spolužačka Marie, jež by ráda hrála na basu v jejich kapele. Samozřejmě počítá s tím, že ve čtvrtek se zúčastní konkurzu jako ostatní zájemci. A těch bude víc, než by kluci doufali. Zatímco Franta si půjde za svým snem, Ema se bude doma trápit čím dál víc... Kolik zájemců se klukům přihlásí na konkurz do jejich kapely? Co na ně a na Marii řekne Viki? Čím kluci zaskočí Bedřicha? Co trápí Anču? A jak to teď má doma Ema?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.2.2014 - 2539. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz