Ulice 5.2.2014 - 2540. díl

Mikimu se jeho záškoláctví pořádně vymstí. Také dnes si bude hovět doma u počítače, místo aby byl ve škole. Domů však nečekaně přijdou i Libor s Libuškou. Libušce se totiž udělá v krámku tak zle, že ji starostlivý Libor raději odvede domů.

Miki vyřeší prekérní situaci šipkou pod stůl, kde se bude krčit po celou dobu, co Libor bude o Libušku pečovat. Nechtěně tak vyslechne jejich rozhovor, který mu velkou radost neudělá. Při úprku z bytu ho navíc nachytá Libuška, jež bude jen žasnout, kde se tam Miki bere... Čím Miki ani trochu nepotěší Jirku? Jak dopadne velký střet otce a syna Hložánkových? Proč si bude dělat o Mikiho starost jeho máma? Čím Libor Martu zaskočí? A čím Marta a Libuška překvapí Míšu?

Kurátor u Toužimské
Eva Toužimská bude pekelně nervózní z kurátorovy návštěvy. Dokonce ani Milošovi se nepovede ji uklidnit. Evě je jasné, že jeho šetření souvisí s Eminým prospěchem ve škole i s jejich spory s Liškovými. Právě proto se bude Emina rozhovoru s Adamcem tolik obávat. Na klidu jí nepřidá ani fakt, že kurátor si bude chtít s Emou popovídat v klidu, bez její a Milošovy asistence...Co všechno Ema kurátorovi prozradí? Proč se do kurátora pustí Miloš? Jak Adamcovo šetření u Toužimské dopadne? A proč se Miloš do finále obuje i do Evy?

Pravda o Henrym?
Činorodá Lenka už neví, jak by se doma sama zabavila. Nakonec i ona si pustí televizi, aby jí čas rychleji utekl. Samotnou ji překvapí, co s ní udělá právě vysílaná telenovela. Pravda, těhotenství jí rozbouřilo hormony. Když se k tomu navíc přidá čítankový příběh, Lence vyhrknou slzy, ani nebude vědět jak. Její pláč ovšem vyděsí Miriam, která právě přivede vnučku ze školky... Přizná Lenka Miriam, co ji tak rozhodilo? Čím Miriam Lenku překvapí? Proč ty dvě zaskočí svým návratem domů Jarda? Proč Jarda odmítne pomoci mámě? A čím Jarda nasadí velkého brouka do hlavy Ivaně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.2.2014 - 2540. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz