Ulice 11.2.2014 - 2544. díl

Vyšetřování Klářiny smrti se dotkne i Hejlových. Kriminalisté zaskočí Lenku nejen svou návštěvou, ale hlavně zprávou, že Klára zřejmě zemřela cizím zaviněním. Lenka se bude snažit vyjít vyšetřovatelům všemožně vstříc, ale k osudnému dni jim toho moc nepoví.

Lenka kriminalistům prozradí, že v den Klářiny smrti byla v nemocnici kvůli svému rizikovému těhotenství. Nebude tajit ani důvod, jak se do nemocnice dostala... Co všechno Lenka kriminalistům ještě prozradí? Co budou chtít vyšetřovatelé vědět od Ivany? A co překvapí Jardu?

Nájem pro Nyklovou
Zatímco Gábina bude ráno opět v jednom kole, Vašek se bude teprve probouzet. Gábinu hned potěší slibem, že doma uklidí místo ní, protože dnes má volněji. S Matějem si Vašek vyrazí na stěnu, pak se bude chystat za Nyklovou zaplatit jí nájem. Těsně před tím, než se za ní vypraví, se od kamaráda dozví o výhodných slevách na jeskyňářskou výstroj. Před Matějem si jen posteskne, že teď na to prostě nemá, i když by novou přilbu už potřeboval... Čím Vašek zaskočí Nyklovou? Na čem se spolu domluví? Proč Vašek namíchne Gábinu? Z jakého průšvihu ho bude tahat Matěj?

Vlastimil Pešek ovlivňuje svědky
Vyšetřovatelé zajdou hned ráno za Nyklovou, aby zjistili další informace k případu Klára. Místní drbna nezklame ani tentokrát. Kriminalisty zásobí takovým přílivem zpráv, že budou jen koukat. Okamžitě jim vyslepičí vše, co ví o Adrianě. Hlavně vyšetřovatele neopomene upozornit, že Peškova vnučka nedorazila ani na pohřeb vlastní mámy. Pak jim Nyklová řekne o háce Kláry s Jitkou i o Oldově románku s Klárou. Důležitě zdůrazní, že tyto choulostivé informace má od samotné Kláry. A právě do toho nejlepšího vejde Vlastimil Pešek. Jakmile kriminalisty u Nyklové uvidí, okamžitě začne konat... Jak a proč bude Vlastimil Pešek ovlivňovat vyšetřování smrti vlastní dcery? Jaké nové informace se Pešek dozví od Eddieho? Co všechno policie zjistí od barmanky v Coolně? A co bude pro Vlastimila Peška další obrovskou ránou pod pás?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.2.2014 - 2544. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz