Ulice 14.2.2014 - 2546. díl

Major Kadlec s kapitánem Hermanem pokračují ve vyšetřování úmrtí Kláry Peškové. Dnes se zaměří na salon v Ulici, resp. na Simonu Pavlicovou a Jitku Farskou. Obě citelně znervózní, jakmile se dozví, proč za nimi kriminalisté přišli.

Během výslechu budou mít obě co dělat, aby ho jakžtakž zvládly. Navíc se za pár minut potvrdí i to, co už vyšetřovatelé vědí od Nyklové. Obě podezřelé měly s Klárou konflikty, obě měly motiv si s ní vyřídit účty. A jak na tom budou s alibi? Jitčin manžel žádné nemá. Bude ho mít alespoň ona? Bude Jitka na výslech trochu připravená? Co všechno se policie dozví od ní a co od Simony? A k čemu dospěje Simona po výslechu?

Lumírův sv. Valentýn
Milada bude před odchodem do práce dělat takové narážky na dnešní svátek, až to konečně dojde i Lumírovi. Dnes je sv. Valentýn, svátek všech zamilovaných! Lumír bude mít plnou hlavu rozjíždějící se předvolební kampaně, ovšem před Miladou své opomenutí šikovně zamaskuje příslibem, že pro ni má velké překvapení. Pro jistotu ji ještě upozorní, že si na ně bude muset počkat o trochu déle kvůli jeho odpolední schůzi volebního výboru. Blížící se předvolební kampaň bude hlavním tématem dne i pro Nyklovou. Miladě prozradí, jak Lumíra při minulé kampani se Světlanou podporovaly… K čemu se Milada rozhodne? Jakými valentýnskými dary se dnes budou trumfovat Lumír, Miller a Hložánek? Splní se Miladina valentýnská očekávání? A proč jí bude i dnes trnem v oku Světlana?

Henry boduje na sv. Valentýna
Jakmile k Lence přijdou studenti na seminář, hned celá pookřeje. Přesně tohle jí tolik chybí – vyučování a kontakt s mladými. Nejprve studentům nabídne pohoštění, které pro ně připravila, a pak se už pustí do díla. Požádá je, aby jí nakreslili zátiší. Ti ovšem budou mít jiný návrh. Rádi by si zkusili nakreslit postavu. To totiž ve škole na rozdíl od zátiší ještě nedělali. Lence hravě vyvrátí i argument, že nemají žádný model. Oni o jednom perfektním budou vědět okamžitě… Jak Lenčin první bytový seminář dopadne? Co na jeho průběh poví Ivana, která se nečekaně objeví doma? Jaké novinky bude mít máma pro Lenku? Čím Ivaně vyrazí dech Henry? A proč se Jarda večer doma hodně zapotí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.2.2014 - 2546. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz