Ulice 17.2.2014 - 2547. díl

Olda se bude hned od rána potit na policejní služebně při dalším výslechu. Přestože si zpočátku bude myslet, že má alibi a ze všeho je venku, vyšetřovatelé ho během chvilky vyvedou z omylu. Naopak ho zase pořádně podusí ve vlastní šťávě.

Jak se ukáže, kriminalisté opravdu nezaháleli. Trochu si prošli minulost všech podezřelých z Peškova domu. A právě v případě manželů Farských je hodně výbušná. Oldu svými otázkami naprosto rozhodí. A dorazí ho později Jan, se kterým se kvůli svému výslechu sejde. Tahle situace totiž nevypadá ani trochu růžově… Co všechno vyšetřovatelé na Oldu vytáhnou? Jak je to s jeho údajným alibi? Čím Oldu nepotěší Jan? A proč se Olda s Jitkou zase chytnou kvůli Kláře?

Kdo a kdy bude na zahájení Lumírovy předvolební kampaně?
Nyklová trochu zapátrala ve svých pokladech z minulosti, aby Miladě ukázala, jak jí to s Lumírem a Světlanou slušelo během focení v rámci minulé Lumírovy předvolební kampaně. Milada okamžitě odtuší, že bude potřeba nafotit nové snímky, protože nyní je Lumírovou partnerkou ona. Vzhledem k tomu, že Lumírova nová kampaň začíná již zítra, moc času na to není. Nyklová se toho hned chytne, protože se jí Lumír zatím o ničem nezmínil. S Miladou se domluví, že Lumíra půjdou obě podpořit. Zatímco ty dvě se na podobné akce těší, Světlana by se ráda obešla bez nich, což však není možné… Proč bude mezi Světlanou a Millerem napětí po romantickém valentýnském víkendu? Čím Millera namíchne Michal? Jakou krizovou situaci bude muset na poslední chvíli řešit a proč? Jak dopadne společný oběd Millera, Světlany, Michala a Romany? A čím Milada pořádně zaskočí Lumíra?

Pešek u výslechu na policii
Vlastimila Peška si dnes pozvali na policejní služebnu kvůli vyšetřování úmrtí jeho dcery. Amálie mu navrhne, že tam půjde s ním, ale podle Vlastimila to je zbytečné. Všechno už policii řekl. A co se týče Adriany, ani tentokrát jim nehodlá říct víc, než bude bezpodmínečně nutné. Policistům bude okamžitě jasné, že pan Pešek svou vnučku i nadále chrání. Jenže tentokrát na něj tvrdě uhodí, aby jim řekl už konečně pravdu… Co Vlastimila Peška zlomí? Co všechno kriminalistům nakonec prozradí? A s čím se Vlastimil Pešek svěří po výslechu Amálii?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.2.2014 - 2547. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz