Ulice 20.2.2014 - 2548. díl

Policie zadrží Adrianu na letišti hned po odbavení a okamžitě ji odveze k výslechu. Rozčilování Adrianě nepomůže, muži zákona budou nekompromisní stejně jako později vyšetřovatelé.

Bez okolků se jí zeptají, co dělala 15. ledna před svým odletem do Tenerife. Adriana s kriminalisty moc spolupracovat nebude, a tak jí major Kadlec nakonec prozradí, proč ji nechali předvést na služebnu. Pro Adrianu bude zpráva o mámině smrti obrovským šokem. Zatímco major Kadlec bude věřit, že Adriana nic nepředstírá a že ji to opravdu zasáhlo, jeho kolega bude ostražitější. Praxe ho naučila, že někteří pachatelé umí velmi dobře předstírat rozjitření, ovšem pravda může být někde jinde… Jak dopadne Adrianin výslech? Co všechno Adriana z osudného dne prozradí? Má se smrtí mámy něco společného? Co s ní bude dál?

Milada vs. Světlana na Lumírově předvolební kampani
Vilma Nyklová si dá záležet na svém vzhledu, aby náležitě reprezentovala Lumíra na zahájení jeho předvolební kampaně. Na akci vyrazí bez naslouchátka, což se jí už vzápětí vymstí. Jeden z redaktorů s ní bude chtít udělat krátký rozhovor, jenže Nyklová nebude mít nejmenší tušení, na co se jí vlastně ptá. A podle toho budou vypadat i její odpovědi. Lumír během krátkého projevu zaboduje, média i pozvaní hosté o něj budou mít zájem. A to bude příležitost i pro Miladu… O jaké trapasy se Milada Lumírovi postará? Proč bude Milada opět žárlit na Světlanu? Čím Milada namíchne Millera? Proč se s bráchou pohádá Michal? A proč bude večer u Lumíra doma zase jednou pořádné dusno?

Jirka se stěhuje
Jirka s Mikim zajdou za Liborem s obrovskou prosbou. Potřebovali by si půjčit na dnešní odpoledne jeho auto, aby se Jirka mohl odstěhovat z internátu do svého pronájmu. Libora tím notně zaskočí. Pro jistotu klukům nabídne, že jim se stěhováním pomůže, až skončí v ordinaci, ale to už bude pro Jirku pozdě. Navečer musí být u klienta, a to už by potřeboval být odstěhovaný. Libor nakonec klukům s těžkým srdcem auto půjčí… Co na to řekne Amálie? Nevymstí se Liborovi tenhle dobrý skutek? A čím Libor překvapí Libušku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.2.2014 - 2548. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz