Ulice 27.2.2014 - 2554. díl

Šíma v noci sice nezvracel, ale Gábině i tak přidělá spoustu starostí. Do školky ho dnes nebude chtít takhle oslabeného dát, jenže sama s ním doma zůstat nemůže, protože musí do práce. A Vašek se na to, že by dnes nešel do školy, taky moc tvářit nebude. Když ho Gábina jemně upozorní, že kvůli ní Šíma v takovém stavu není, Vašek vybouchne.

Vzápětí ale Vašek rychle vezme zpátečku a s Gábinou hlídání operativně vyřeší. Ani trochu ho však nepotěší zpráva, že se odpoledne za Šímou zastaví Hynek. A aby toho nebylo málo, Šíma se Vaškovi těsně před Hynkovým příchodem ztratí... Co všechno si Vašek od Hynka vyslechne? Proč mu zase rupnou nervy? Proč se Hynek později pustí i do Gábiny? Schytá to Vašek ještě také od ní? A co naštvanému Vaškovi doporučí Matěj?

Jardův výslech na policii
Jitka se Lence svěří se svými pochybnostmi, zda ještě vůbec dokáže být s Oldou. Sice s ním půjde do poradny, aby manželství zachránili, ale sama neví, jestli Oldovi může znovu věřit. Lenka by ji ráda povzbudila, avšak její snaha tentokrát vyjde naprázdno. Když jí Jitka navíc vylíčí svůj úterní výslech na policii, Lenka si začne dělat obavy, jak dnes dopadne Jarda. A oprávněně. Kriminalisté na něj hned tvrdě udeří. Nejprve se vytasí novým důkazem proti němu, potom zabrousí do jeho výbušné minulosti... Co všechno policisté na Jardu vytáhnou? Jak Jarda výslech na služebně ustojí? Proč bude později před Lenkou mlžit? A proč si bude Miriam dělat starost o Jardu i Vlastimila Peška?

Marie u Borise
Jen co Kalina vejde do třídy, hned se pustí do Mikiho kvůli jeho absencím. Dokonce ho obviní, že se záměrně vyhýbá matematice. To Miki popře, ovšem Kalina ho stejně potrestá domácím úkolem přes prázdniny. Jenže Miki si bude zahrávat kvůli práci i nadále. Ze školy odejde dříve, protože Jirka ho bude opět potřebovat. Svým nečekaným příchodem domů se Miki nechtěně postará o trapas Borisovi, kterého nachytá v jejich pokoji s Marií... Jak Boris z trapasu vybruslí? Čím Boris později zaskočí Libora? Čím ho Libor potěší? Proč bude Borise shánět Eliáš? A co udělá radost Libušce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.2.2014 - 2554. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz