Ulice 28.2.2014 - 2555. díl

Miriam Hejlová si pozve Mikiho do kabinetu kvůli jeho častým absencím ve škole. Dokonce si bude chtít promluvit i s jeho otcem, aby zjistila, co se děje. Miki ji ubezpečí, že to nebude nutné. Všechny absence bude mít řádně omluvené a další už nepřibudou.

Miki se dokonce nabídne, že omluvný list zanese do školy hned v pondělí, přestože jsou prázdniny. Miriam to uklidní. Nebude mít důvod Mikimu nedůvěřovat. Jenže profesor Kalina si o Mikim už bude myslet své. A vlastně nebude daleko od pravdy... Dokáže Miki splnit svůj slib Miriam, že už bude chodit do školy normálně? Proč dnes bude Libor volat Jirkovi? Proč bude u Libora a Libušky doma zase dusno kvůli Mikimu? Co chystá Eliáš za Libuščinými zády? Čím Libušku raní Boris? Z čeho má Libuška největší obavy?

Schůzka Miriam a Kadlece
Ivana se ráno pořádně vyděsí, když ji Lenka vzbudí v půl osmé ráno, aby nezaspala do práce. Lenka mámu hned ujistí, že Mirinku už odvedl do školky Jarda. Ivana si bude stejně vyčítat, že zaspala. Evidentně by ale pár hodin spánku ještě potřebovala. Lence přizná, že usnula až nad ránem, když dorazila po dlouhé noční procházce od Henryho domů. V pohodě však nebude ani Jarda, přestože se doma snaží tvářit, že je vše v pořádku. Bedřichovi se svěří, že na konci výslechu na policii měl už sám pocit, že Kláru z těch schodů opravdu strčil on, přestože nic neudělal. Navíc to vypadá, že na policii nebyl kvůli Kláře naposledy... Proč dnes bude majora Kadlece kontaktovat Miriam? Co zaskočí Jardu? K čemu se Miriam doma přizná? A s čím se Jarda svěří Vlastimilu Peškovi?

Šíma zase řádí
Miladina teta odjíždí na víkend do lázní. Ráno z toho budou učiněné manévry. Milada jí pomůže se zavazadlem na nádrží, ovšem ještě před tím ji teta zaúkoluje, na co všechno by měla v době její nepřítomnosti dohlédnout. Pro Nyklovou bude daleko větší událostí další návštěva majora Kadlece v pekařství. Kriminalista si k ní přijde pro další informace. A Nyklová nezklame ani tentokrát... Co všechno Nyklová vyšetřovateli prozradí? Na koho ho upozorní? Proč bude trnem v oku Miriam Hejlové? Čím překvapí Miladu její nová sousedka Gábina? A z čeho bude po příchodu domů nadšený Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.2.2014 - 2555. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz