Ulice 7.3.2014 - 2560. díl

Miriam, Lenka i Ivana budou mít bezesnou noc kvůli Jardově zadržení. Svou naději nyní budou upínat k advokátce Mrázové, ale ta je hned po ránu zklame. Miriam vysvětlí, že toho má nyní hodně, a doporučí jí kolegu Vodičku. Jakmile Lenka toto jméno zaslechne, zbystří.

Lenka si vzpomene si, že právě advokát Vodička hájil Kukačku proti Jitce Farské. Lenka Miriam potvrdí, že tenhle právník je opravdu schopný – bohužel všeho. Miriam se tomu ale postaví čelem. Právníka nyní potřebují, Elen Mrázová Vodičku doporučuje, pro ni je to jasná volba. Okamžitě mu zavolá, aby si ho najala. A hned si s ním domluví i schůzku na policii... Proč Miriam povolí na policii nervy? Jak dopadne její konflikt s majorem Kadlecem? Proč se Jarda namíchne a Vodičkovi oznámí, že se poohlédne po jiném právníkovi? Bude ho Vodička hájit? Co Jardu čeká v nejbližší době? A kdo bude velkou oporou pro Lenku?

Pešek v šoku z Jardova zadržení
Nyklová s Urbanovou se sejdou u kávy hned po ránu, aby spolu probraly velké téma – zadržení Jardy Hejla. Nyklová Urbanovou ujistí, že včera večer se Jarda domů nevrátil. To Urbanovou moc nepotěší, protože na Jardu upozornila policii právě ona. Nyklová si tuhle novinku samozřejmě nenechá pro sebe. Jakmile se u ní v krámě objeví Vlastimil Pešek, okamžitě mu bude referovat, čeho byla svědkem. Pro pana Peška to bude obrovský šok... Proč bude mít Amálie o Vlastu obavy? S čím se Amálii svěří Miriam? Co nejvíc trápí ji? Co s Vlastimilem Peškem udělá zpráva o Jardovi? Jak se k Jardově zadržení právě on postaví?

Nemocný Šíma
Vašek se bude snažit upoutat Šímu autodráhou, ale ten bude zalezlý ve svém kutlochu. Bude vypadat jako hromádka neštěstí, takže Vaškovi hned dojde, kolik uhodilo. A Šíma mu to okamžitě odkývá. Bolí ho zuby po kontrole u paní doktorky. Vašek by ho rád povzbudil, ovšem na mrňouse bude opět krátký. Gábina si se synem bude vědět rady okamžitě, jenže i jí bude dělat Šíma starost. Jakmile má takovou náladu, je zle... Co je se Šímou? Čím Gábina zaskočí Vaška i Hynka? Jak si Hynek s nastalou situací poradí? A čím Gábinu dostane Matěj? Co jí prozradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.3.2014 - 2560. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz