Ulice 10.3.2014 - 2561. díl

Vlastimil Pešek se z chaty vrátí až dnes ráno. Sice bude pořádně nastydlý, ale ve všem už bude mít jasno. Amálii ubezpečí, že Jarda jeho dceru Kláru nezabil. Přesto připustí možnost, že by ji ze schodů nešťastnou náhodou shodit mohl.

Kdyby Jarda Kláru ze schodů shodil, choval by se podle pana Peška potom úplně jinak. Pro Vlastimila Peška to bude hotová věc. Amálie s ním však jeho jistotu úplně sdílet nebude. A podobně na tom bude i major Peter Kadlec, za kterým se Vlastimil Pešek vypraví na policii… Jak Klářin táta na policii pochodí? Proč si bude dělat starost o Jardu a později i o Adrianu? Proč bude lhát Lence, Miriam a Ivaně? Čím je naopak potěší? Jak Adriana přijme zprávu o Jardově zatčení? A co jí prozradí Eddie?

Kdo je Hynkova nová přítelkyně?
Gábina Vaškovi o víkendu natolik chyběla, že se vrátí již brzy ráno, aby si jí užil ještě před tím, než mu odejde do práce. Dokonce nezapomene ani na její svátek. Doveze jí originální dárek, který v jedné z jeskyní našel – kus nádherného polodrahokamu. Gábina mu na oplátku připraví snídani, jakou má rád. Vašek se později Matějovi svěří, že je do Gábiny opravdu zamilovaný. Ta ale bude mít zanedlouho už úplně jiné starosti. Rozhodí ji Hynkova nová přítelkyně… Proč Gábinu Hynkova Dáša tak dostane? Co ji zaskočí nejvíc? S čím se svěří Tereze? Co jí o Dáše prozradí Hynek? A čím Gábinu překvapí Šíma?

Jarda ve vazbě
Jarda a jeho rodina si budou i nadále připadat jak ve zlém snu. Přestože Jarda stále tvrdí, že je nevinný, soudce schválí vazbu. Advokát se bude snažit Jardu povzbudit, ale i on má zatím omezené možnosti. Jardovi doporučí, aby s policií spolupracoval a nechal si odebrat všechny potřebné vzorky. Jardu před setkáním s advokátem rozhodí jiné nečekané střetnutí – s panem Peškem… Proč bude advokát Vodička Jardovi promlouvat do duše? S čím se mu Jarda svěří? Čím advokát zaskočí Lenku? Kdo bude pro těhotnou Lenku nečekanou oporou? A co Lenka odpoví na Mirinčiny všetečné otázky týkající se táty?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.3.2014 - 2561. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz