Ulice 12.3.2014 - 2563. díl

Miluši Urbanovou si opět předvolali na policii, aby podepsala svoji výpověď. Jenže ta oba kriminalisty překvapí. Najednou si nebude jistá, zda opravdu v inkriminovaný den viděla Jardu Hejla. A výpověď jim tudíž odmítne podepsat.

Kapitán Herman na ni ihned udeří, jestli ji někdo nepřesvědčoval, aby svoji výpověď změnila. To Urbanová popře. Tím však její trable neskončí. V Ulici se do ní kvůli jejímu svědectví rozhořčeně pustí Miriam Hejlová. A zvyklá ji ještě víc... Podepíše Urbanová vyšetřovatelům svoji výpověď? Co všechno si vyslechne od profesorky Hejlové? A co major Kadlec? K jakému pokusu Nyklová Urbanovou přesvědčí? Co Světlana doporučí Lumírovi? A čím Lumíra zaskočí Milada?

Konflikt Miriam se svědkyní i vyšetřovateli
Ivana se vrátí domů až ráno. Přestože se Lenka bude snažit být smířlivá a komunikovat s ní, máma na všechny její pokusy zareaguje tak, že u nich doma atmosféra hned zhoustne. Podle Lenky se máma zbytečně uráží, ale ta jí opáčí, že jí je jen líto, jak se k ní Lenka chová. Nakonec si Ivana raději zaleze do svého pokoje, aby se vyhnula dalším debatám s dcerou. Mámino chování Lence moc nepřidá. Navíc bude muset s Bedřichem nečekaně řešit provozní problémy kolem rekonstrukce domku. A aby toho nebylo málo, zapomene na svůj bytový seminář. Hodně toho však bude i na Miriam, které dnes opět povolí nervy... Proč se Miriam pustí do Urbanové a Kadlece? Proč si to bude vyčítat? S čím si jí postěžuje Ivana? Usmíří se ty dvě? K čemu se Miriam Ivaně přizná? A bude dnes Vodička riskovat kvůli Jardovi?

Moničino prozření
Mára se zastaví za Michalem pořádně prokřehlý, protože od brzkého rána roznášel letáky. Michal mu doporučí, aby co nejrychleji zvolnil, jinak dopadne jako on na podzim. To si ale Mára nemůže vzhledem ke svým dluhům dovolit. Když mu Michal doporučí najít si jiné, lépe placené místo, Mára to odmítne. Coolna je jeho srdeční záležitost, navíc z ní nechce odcházet i kvůli Monice. Jenže právě Monika neví, na čem s Márou je... Proč se do Moniky i Jitky pustí Romana? Co Monice doporučí? Poslechne ji Monika? Čím Moniku překvapí Mára? Čím u ní zaboduje? A co mu Monika navrhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.3.2014 - 2563. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz