Ulice 13.3.2014 - 2564. díl

Monika se postará Márovi o pořádný šok, když mu ráno donese do Coolny snídani. Mára totiž s hrůzou zjistí, že zaspal svou noční směnu. Okamžitě bude šéfovi volat, ale ten bude neoblomný.

Mára dostane padáka na minutu a pokutu navrch za to, že nedorazil do práce. Zaskočené Monice přizná, že vlastně dělá pořád, pokud zrovna nespí. A toho spánku v posledních dnech opravdu moc nebylo. Avšak ani tahle výstraha Máru nezastaví. Okamžitě si začne hledat jinou práci… Jakou práci mu Monika zakáže? Co bude chtít Mára dělat? K čemu se nakonec odhodlá? Co pro něj objeví Monika? A jak dopadne Moničina záchranná mise?

Adriana chce vystěhovat Hejlovy
Adriana se jak naschvál zase potká na chodbě s Lenkou Hejlovou. Ta tentokrát povede do školky malou Mirinku. Právě tenhle obrázek Adrianu pořádně rozhodí - milující máma, která se věnuje své malé dceři. Mirinka ji navíc okamžitě pozdraví, což bude pro Adrianu jen další ranou. Opět ji chytne křeč do žaludku a bude mít co dělat, aby to rozchodila. Vzápětí proto na dědu vyrukuje s prosbou, aby tuhle rodinu z domu co nejdříve vyhodil. Už se s nimi prostě nechce potkávat, když má Hejl na svědomí její mámu… Co jí na to děda řekne? Prosadí si Adriana svou? Proč o ni bude mít Lenka starost? S čím se zoufalá Adriana svěří Eddiemu? Proč jí bude právě on promlouvat do duše? A proč se Adriana vypraví za Amálií?

Miladina žárlivost na Světlanu
Milada se zničehonic objeví na radnici s tím, že Lumírovi nese svačinu. Denisa Mastná ji upozorní, že Lumír má schůzku nad kampaní, ale Milada si prostě nedá říct. Okamžitě zamíří do jeho kanceláře bez ohledu na pracovní jednání. Jenže to, co uvidí, jí vyrazí dech. U Lumírových nohou spatří Světlanu. Okamžitě jí bude vše jasné, i když Lumír se bude snažit trapnou situaci vysvětlit. Navíc se na něj pořádně naštve i Světlana… Proč Světlana sjede Lumíra? Jakou dohru bude mít scéna na radnici u Lumíra doma? Má Milada důvod k žárlivosti? Proč jí Lumír schůzky se Světlanou tají? S čím se nešťastný Lumír svěří Bedřichovi? A čím Lumíra Milada zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.3.2014 - 2564. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz