Ulice 18.3.2014 - 2567. díl

Monika s Lídou se pořádně vyděsí, když ráno objeví tátu ležet přede dveřmi do bytu. Hned je napadne, že má další mrtvičku. Ovšem jakmile se dozvoní na mámu, částečně se jim uleví. Ta jim totiž hned objasní, proč jejich táta skončil na rohožce.

Zatímco Lída se bude věnovat mámě, Monika se pokusí promluvit s tátou. Ale ten jí dost důrazně doporučí, ať se stará o sebe. Šokovaná Monika se vzápětí od mámy dozví celou pravdu. Holky budou z jejího rozhodnutí odejít od táty paf. Stále doufaly, že se rodičům podaří manželskou krizi zažehnat. Jenže Jitka s nimi už nebude chtít nic řešit. Pro ni to s Oldou skončilo... Jak po noci na rohožce dopadne Olda? Proč o něj budou mít holky obavy? Co s ním teď bude? Opravdu je s manželstvím Farských amen?

Je Eva těhotná?
Eva Toužimská bude ráno tak roztržitá, že Milošovi rozvaří párky ke snídani, i když u nich bude stát. Daleko více ji totiž bude zajímat její diář, což se nebude ani trochu líbit Milošovi. Popraskané párky bude ihned reklamovat, ale Eva s Emou ho tentokrát s přehledem usadí. Eva nikomu nepřizná, co se s ní děje. V práci však skončí dříve a cestou domů to vezme přes lékárnu, aby si koupila těhotenský test... Čeká snad Eva s Milošem dítě? Svěří se někomu se svými obavami? Anebo je to jen planý poplach? A čím Bedřicha překvapí Anča s Emou?

Nemocný Pešek shání cigára
Vlastimilu Peškovi bude čím dál hůř. Kromě zápalu plic se bude potýkat i s absťákem kvůli vynucenému zákazu kouření. Nakonec to nevydrží a začne hledat po celém bytě cigarety. Přistihne ho však Amálie. Okamžitě ho požene do postele s tím, že cigarety doma stejně nenajde. S tím se ovšem zoufalý Vlastimil nebude chtít smířit... Najde trpící Vlastimil Pešek u někoho pochopení? Proč se obuje do Mikiho, Adriany i Amálie? Co mu Amálie doporučí? S jakým výsledkem? A co všechno bude dělat těžkou hlavu Adrianě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.3.2014 - 2567. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz