Ulice 24.3.2014 - 2571. díl

Simona se hned ráno vypraví na policii bojovat za Jardu. Na vyšetřovatele bez okolků vyhrkne, že na ni sáhl. Až pak upřesní, že má na mysli konflikt Jardy Hejla s Klárou Peškovou v den Klářiny smrti.

Simona policisty ujistí, že si pamatuje naprosto přesně, kdy a jak se Jarda Kláry tehdy dotknul. Kadlece s Hermanem samozřejmě udiví, že s tím Simona přichází až nyní. Ovšem Simona bude mít pohotovou odpověď i na tuto jejich námitku. Jenže Lenku o něco později Simona stejně příliš nepotěší. A důvod k radosti nebude mít ani Jarda, kterého advokát zaskočí zprávou o rekonstrukci na místě činu... Co Vodička Jardovi doporučí? Proč si budou Lenka, Miriam i Henry dělat starost o Ivanu? Co se to s ní v poslední době děje? A proč se Lenka s mámou nepohodne?

Dárek pro Světlanu
Lumír si uvědomí, že propásl Světlanin svátek. Denisu proto požádá, zda by mu pro Světlanu nekoupila nějaký šperk, aby své opomenutí rychle napravil. Zároveň elegantně vybruslí z možného průšvihu doma kvůli Miladině žárlivosti. Rovnou nechá koupit dárek i pro ni. Ovšem Miladě se stejně nezavděčí. Jakmile před ní prozradí, že má dárek pro Světlanu, bude zle... Co Miladě poradí její teta? Co je podle Urbanové největším problémem ve vztahu Lumíra a její neteře? A co si Milada na Lumíra zase vymyslí?

Miki za volantem
Miki s Jirkou budou mít důvod k oslavě. Jen co vejdou do Coolny, nadšeně se všem pochlubí, že právě koupili nové fáro. A hned pozvou Nanny, Janu i Míšu, ať se jdou na auťák podívat. Nanny se nenechá dvakrát pobízet, zvláště když jí Miki slíbí i odborný výklad navrch. Zato Míša to bude dost těžce vydýchávat... Co bude Míše vadit nejvíc? Jak dopadne první společná projížďka? A čím Miki naštve Borise a rozběsní Libora?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.3.2014 - 2571. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz