Ulice 31.3.2014 - 2576. díl

Zvědavá Nyklová bude na Lumírovi hned ráno vyzvídat, jak se Miládka měla na svatbě. Lumír bezelstně přizná, že netuší. Milada se domů ještě nevrátila, na noc prý zůstala u tety. Zatímco Lumír za tím nic zvláštního vidět nebude, Nyklová ho bude okamžitě varovat. Podle ní je to jasné – Milada je na něj naštvaná.

O něco později se Lumíra zeptá na Miladu i Světlana. Lumír si jí posteskne, že má pocit, jako by si s Miladou nerozuměli ani slovo. Světlana mu poradí jeden malý trik, jak to změnit. Stačí, když s Miladou bude mluvit stejně jako o víkendu s dětmi v dětském domově – pomalu, názorně, po bodech. Výsledek se podle ní brzy dostaví... Opravdu je to tak jednoduché? Jak Lumír doma pochodí se svými artikuly? Proč bude Milada naštvaná na Nyklovou? A jak to bude se Světlaninou prací pro Lumíra?

Co je s Adrianou?
Na Adrianu se to začne valit hned od rána. Z roznášky letáků se vrátí úplně vyřízená. Ve schránce na ni bude čekat upomínka lednové splátky máminy půjčky, o které si myslela, že je už dávno zaplacená. Stres se navíc okamžitě podepíše na Adrianině žaludku. Starostlivý Eddie to ale jen tak nenechá a Adrianu ihned odvede na vyšetření do nemocnice, aby se konečně zjistilo, co s ní je. Tam se mu sestřička postará o menší trapas, díky kterému se Adriana aspoň přestane nepříjemného vyšetření tak bát... Proč to s Eddiem v nemocnici málem sekne? Jak Adrianě vyšetření dopadne? Co s ní je? Jakou nabídkou Adrianu zaskočí Olda? A co jí doporučí Eddie?

Vaškovo svádění
Šíma bude až do středy na škole v přírodě. Gábina i Vašek toho budou chtít náležitě využít, ovšem každý úplně jinak. Zatímco Gábina by ráda dohnala resty v šití, u Vaška půjdou všechny povinnosti stranou. Pro něj bude nejdůležitější, že jsou po dlouhé době s Gábinou sami a že mají doma úplné soukromí... Co Mastný chystá pro Šímu na přivítanou? A na čem se Gábina s Vaškem domluví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 31.3.2014 - 2576. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz