Ulice 2.4.2014 - 2578. díl

Libor se zaraduje, když náhodou potká Zuzanu. Okamžitě si u ní objedná výrobu obrovského srdce pro Libušku na zítřejší oslavu jejích narozenin. A hned také Zuzanu spolu s Maxem na rodinnou sešlost pozve.

Podstatně těžší to bude mít Amálie, která dostala za úkol pozvat Mikiho. Ten se bude nejprve dlouho rozmýšlet, jestli jí telefon vůbec zvedne. A když už to udělá, hořce zalituje… Přijde i on na rodinné setkání na počest Libušky? Proč se bude shánět po Eliášovi? Čím nakonec pobaví Jirku? A jak to má s Nanny? Chodí spolu?

Uklízečka Adriana
Jitka se ráno přihrne do práce na poslední chvíli, což u ní nebývá zvykem. Romaně se Simonou přizná, že zaspala. A hned také vysvětlí důvod. Včera zařizovala ve svém novém bytě koutek pro Elišku. Radost jí však vzápětí zkalí Olda. Jejich salon totiž mine, jako by pro něj neexistoval. Jitku to zasáhne, zato Romana se Oldy zastane. Ona také nemá potřebu stýkat se s bývalými. Dobré ráno nebude mít ani Olda. Jen co přijde do práce, bude muset řešit úklid. Adrianu si pozve na kobereček a okamžitě jí vyčiní, že takhle si dobře odvedenou práci nepředstavuje… Udrží si Adriana práci ve fitku? Proč bude tátu a Hynka varovat právě před Adrianou Monika? A co dnes Jitce vyvede Olda?

Gábininy otazníky
Vaška probere zvuk šicího stroje. Okamžitě zaúpí, protože po včerejším aprílovém menu bude mít hlavu jak střep s pořádnou kocovinou navrch. Gábina mu dá první pomoc, zároveň ji ale bude zajímat, jestli ho opravdu tak vyděsila představa, že by spolu měli dítě. Vašek se debatě na toto téma vyhne, čímž Gábinu moc nepotěší… Jak dopadne shledání Hynka s Mastným a Denisou? O jaká nepříjemná překvapení se Vašek Gábině postará? Proč se dnes Vaškovi nebude chtít ani trochu domů?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.4.2014 - 2578. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz