Ulice 3.4.2014 - 2579. díl

Nanny s Mikim už budou brát včerejší příhodu s autem ve škarpě s nadhledem. Dokonce se pobaví na myslivcův účet, jenž nevěřil vlastním očím, když je zpovzdálí pozoroval. Nanny využije situace a Mikimu naznačí, že by si včerejšek ráda zopakovala – samozřejmě bez bouračky.

O něco později Nanny zaboduje u Jirky ujištěním, že jim na odtahovku přispěje. Jenže její dva tisíce kluky příliš nevytrhnou. Do auta budou muset investovat daleko víc… Proč se Miki pohádá s Jirkou kvůli Eliášovi? Jak Liborovi povede jeho oslava pro Libušku? Usmíří se s Mikim? A jak to má Miki s Nanny?

Jitčin pokus o usmíření
Jitku mrzí, jak ji Olda nyní ignoruje. Dokonce ho podezřívá z toho, že jí dělá naschvály. Jinak by se přeci před jejich salonem tak okatě nebavil s Adrianou. Monika ji však vyvede z omylu. Adriana u Oldy pracuje, proto je spolu zahlédla. Mámu tím moc neuklidní. Jitka hned namítne, proč Olda zaměstnal právě mladou Peškovou? Místo přece mohl nabídnout komukoliv jinému. Když jí navíc Simona donese její poštu, kterou našla ve své schránce, Jitka začne jednat. Bude tak dlouho vyhlížet Oldu, dokud se ho nedočká. Pak se okamžitě pustí do nápravy jejich pošramocených vztahů… Dokážou se Jitka s Oldou ještě na něčem domluvit? Jak se na krizi mezi nimi dívá Jan? Proč vlastně za Oldou přijde?

Ivana bez práce
Ivana zaskočí Lenku nečekaně brzkým příchodem z práce. Důvod bude prostý – vyhodili ji. A protože je ve zkušební lhůtě, šlo to hodně rychle. Pro Lenku to bude další rána. Samotná Ivana přizná, že se vlastně ani moc nediví. V poslední době dělala jednu chybu za druhou. Lenku to bude mrzet, protože si moc dobře pamatuje, jak dlouho to trvalo, než si máma nějakou slušnou práci našla. Jenže když ji bude chtít povzbudit, Ivana zareaguje překvapivě odmítavě… Proč bude mít Ivana konflikt s doktorem Vodičkou? Čeho se začne Lenka obávat? Proč bude u Hejlových doma zase dusno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.4.2014 - 2579. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz