Ulice 9.4.2014 - 2583. díl

Jarda si bude od rána užívat svých blízkých a radostí všedního dne. Nejprve se vypraví do školky s Miri. Cestou se náhodou potká s Urbanovou, jež bude mít ze setkání pomalu smrt. Čekala by cokoliv, jen to ne.

Zatímco Jarda nehne ani brvou a bude pokračovat v cestě, Urbanová zalapá po dechu. Vzápětí bude nejžhavější novinkou dne pelášit za Nyklovou. Ze školky si to Jarda namíří do dílny, aniž by dal Bedřichovi a Matoušovi cokoliv vědět. O to větší bude jejich šok a posléze i radost, když je Jarda zničehonic přepadne. Pak se Jarda plný obav rozjede za Lenkou, aby jí řekl, že Kláru Peškovou má na svědomí její máma... Ustojí těhotná Lenka i tuhle ránu? Jak dopadne nečekané setkání Jardy s Adrianou? A čím Jardovi vyrazí dech jeho matka?

Miladiny svatební plány
Nyklová bude mít ze zprávy o Jardově propuštění oči navrch hlavy. Když Kláru Peškovou nezabil on, tak kdo tedy? Celá nervózní bude vyhlížet Lumíra, aby se od něj dozvěděla víc. Ten tentokrát nebude tak obezřetný jako obvykle, čehož vzápětí hořce zalituje. Bude mu totiž naprosto jasné, jak jeho máti dovede s důvěrnými informacemi naložit... Proč se bude Lumír cítit provinile před Henrym? Co si na Lumíra dnes přichystá Milada? K čemu se jí Lumír přizná?

Monika vs. Radka
Monika má plnou hlavu Máry. Ráda by, aby se k sobě zase vrátili, ale sama ten finální krok udělat nedokáže. Přestože ji v pondělí Mára zavezl až před dům, k sobě nahoru ho Monika již nepozvala. Dnes ale bude rozhodnutá do toho praštit. Jakou lepší příležitost ke sblížení by si mohla přát než oslavu Márových úspěšně složených zkoušek? Však si na ní i na dárku dá pořádně záležet. Ovšem nebyla by to ona, aby se jí opět někdo nepřipletl do cesty... Kdo bude na Márově oslavě navíc? Monika, nebo Radka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.4.2014 - 2583. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz