Ulice 11.4.2014 - 2585. díl

Pro Miladu je svatba s Lumírem tou největší prioritou. U snídaně se k ní opět vrátí. Tentokrát na to půjde přes Lumírův profil na facebooku. Milada Lumírovi navrhne, aby napsal taky něco o nich dvou, třeba informaci, že se budou brát.

Okamžitě bude mít i odpověď na Lumírovu námitku, že přesné datum svatby ještě nemají. Přibližný termín už přece vědí. Tak proč ho neoznámit? Lumír jí neurčitě slíbí, že to ještě probere s Millerem, čímž debatu o svatbě a facebooku ukončí. V práci se do něj ale pustí Miller právě kvůli facebooku hned, jak vejde do jeho kanceláře. Takhle si to tedy vážně nepředstavoval… Co Millera tak namíchne? Čím Lumír překvapí Světlanu? Čím Milada nadchne Millera? Čím naopak zaskočí Lumíra? A na jakém kompromisu se dnes ti dva nakonec domluví?

Miriam a Henry za Ivanou
Miriam zajde za Ivanou hned ráno. Tu její návštěva zaskočí. Nejraději by se uzavřela před celým světem a zůstala sama se svou bolestí a obrovskými výčitkami svědomí. Miriam se ale odehnat nenechá. Naopak se bude snažit zničenou Ivanu povzbudit, dát jí najevo, že existují lidi, kterým na ní záleží. Jenže Ivana nebude chtít nic takového slyšet… Jak si Miriam s Ivanou poradí? A jak u Ivany pochodí Henry, jenž se za ní rovněž vypraví?

Patrik se vrací Adrianě do života
Adriana Patrikovi prostě neunikne. Když se jí nebude moci dovolat, rozjede se za ní domů. Ani zavřené dveře ho neodradí. Sedne si na schody a bude tak dlouho čekat, dokud se Adriana konečně neukáže. Tu jeho návštěva pořádně rozhodí. Nepočítala, že by se Patrik ukázal u ní doma. Nakonec však kapituluje a pozve ho dál… Čím Adrianu rozhodí Eddie? Proč se Patrik tak najednou o Adrianu zajímá? Proč dnes bude Adriana lhát dědovi? A jakou zprávou ji raní děda?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.4.2014 - 2585. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz