Ulice 16.4.2014 - 2588. díl

Adrianu ráno vytáhne z postele Patrik, který bude tak dlouho zvonit u jejích dveří, dokud mu neotevře. Rozespalá Adriana se s ním nebude chtít vůbec bavit, ale rázný Patrik jí nedá jinou možnost. Jakmile zjistí, že v jejím bytě kromě ní nikdo jiný není, hned se jí tam vetře, aniž by se ptal na její názor.

Zkoprnělé Adrianě Patrik suše oznámí, že potřebuje na pár dní azyl a její byt je k tomu přímo ideální, protože o něm nikdo neví. Adriana se bude bránit, ale marně. Její argument, že ho ve svém bytě prostě nechce, bude Patrikovi jen k smíchu. A aby toho nebylo málo, chvíli po Patrikovi zazvoní u Adrianiných dveří i Eddie s bábovkou ke snídani... Podaří se Adrianě z prekérní situace vybruslit? Co se od Eddieho dozví překvapený Matěj? Proč bude Matěj Adrianu hájit? Kde, s kým a jak Adriana nakonec stráví téměř celý den?

Borisova provalená krádež
Libor se chce znovu soudit s Karolínou kvůli Adámkovi, protože vzájemné domluvy mezi nimi nefungují. On by svého syna rád vídal, měl vliv na jeho výchovu. Jenže bez úředního rozhodnutí to asi nepůjde. Libuška ho podpoří, přestože je zastánkyní spíše smírných řešení. To samé i Amálie, jež vnuka už dlouho neviděla a vzhledem k vývoji situace asi ještě nějakou dobu neuvidí. Liborovy starosti se bohužel čím dál více podepisují na jeho vztahu s Borisem. Citlivý Boris si ráno špatně vyloží Liborovo rýpnutí na jeho adresu a hned bude u nich doma dusno. Atmosféra se odpoledne ještě zhorší poté, co na Borise praskne krádež... Jak to dopadne s Borisovým koncertem? Dovolí Libuška Borisovi na něj jít? A co Marie s Frantou a Viki? Pustí je jejich rodiče? Jaký trik si na ně Viki vymyslí? Jak se Libuška s Liborem postaví k Borisově krádeži? A proč si dnes Jirka podá Mikiho?

Lži Toužimské
Kurátor Adamec zajde na pravidelnou kontrolu k Toužimské. Ema mu hned prozradí všechny novinky, kterými teď žije celá jejich domácnost. Zatímco na sourozence se Ema těší, ze svatby moc nadšená není. Jediné, co na ní vidí pozitivního, je to, že mámě půjde za družičku. Rozhodně se ale po svatbě nechce jmenovat Knoblochová. Kurátorovi se zároveň pochlubí, že se už zase může normálně vídat s Liškovými... Co bude dělat Adamcovi největší starost? Proč mu bude Eva Toužimská lhát? Před čím ji bude kurátor varovat? A co si dnes vymyslí na Liškovy Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.4.2014 - 2588. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz