Ulice 17.4.2014 - 2589. díl

Ani noc strávená na zemi ve spacáku Adrianě nepomůže. Pro Patrika to nebude žádnou překážkou. Ráno bude mít chuť na sex, a tak si jednoduše za spící Adrianou zajde. Nebude čekat na její svolení, okamžitě přejde do frontálního útoku, aby ji dostal tam, kde ji chce mít.

To, že s Adrianou není něco v pořádku, zjistí jako první Amálie, jež ji objeví u sebe doma. Adriana se bude snažit co nejrychleji zmizet z Amáliina dosahu, aby jí nemusela nic vysvětlovat. Jenže tím Adrianiny trable zdaleka nekončí. Bude se muset vrátit do svého bytu, který už naprosto opanoval Patrik... Kam až vygraduje jejich hádka? Co všechno Adriana prozradí Eddiemu? Proč se na ni Eddie naštve ještě víc? S čím se Adriana svěří Oldovi? A čeho všeho se dnes od Patrika ještě dočká?

Liškovi jako svědkové na svatbě Miloše a Evy?
Eva Toužimská si bude dělat starosti kvůli svatbě. Ráda by zažila něco romantického, na co by všichni vzpomínali. Milošovi by bohatě stačilo, kdyby společně někam zajeli podepsat papír, že se o ni i o malého postará. Kvůli Evě se ale přemůže a začne s ní plánovat, kde by se dala uspořádat svatební hostina. Emu nadchne nápad, že by jim šli Liškovi za svědky. Okamžitě mámu ujistí, že jí pomůže Anču i Bedřicha přesvědčit, aby s tím souhlasili... Bude to tak snadné, jak si Ema představuje? Opravdu půjdou Liškovi Toužimské a Milošovi za svědky? Co nejvíc překvapí Bedřicha? A jak dopadne dnešní koncert, na který Boris pozval Marii? Podaří se zamilovanému Borisovi Marii sbalit?

Milada ztrácí trpělivost
Milada nebude mít právě nejlepší náladu. Zase bude všechno špatně. Lumír se do svatby nehrne, a tak musí vše zařizovat sama. Přitom zářijové a říjnové termíny jsou už plné, takže vůbec neví, kdy se s Lumírem nakonec vezmou. A co bude vůbec tou nejhorší novinkou dne – ani tentokrát se jí nepoštěstí otěhotnět. Teta jí doporučí trpělivost, jenže právě o tu Milada definitivně přijde. Ona je přece v naprostém pořádku. Jediný, na kom její otěhotnění vázne, je tedy logicky Lumír... Co si Milada na Lumíra vymyslí? Jaké dobré rady dostane Lumír od Nyklové? A proč bude Milada na Lumíra žárlit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.4.2014 - 2589. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz