Ulice 18.4.2014 - 2590. díl

Miloš vyžene Emu z postele brzo ráno, přestože má prázdniny. Hned ji také zapřáhne, protože bude potřebovat asistenci při vyměření jejího pokojíku, ze kterého se stane co nevidět ložnice. Emě díky tomu až teď plně dojde, co to znamená – přijde o své zázemí i nábytek, jenž pro ni Bedřich vyrobil.

Podle Miloše se do obýváku už prostě nic víc nevejde. Skleslou Emu povzbudí alespoň ujištění mámy, že se po její svatbě opravdu nebude muset jmenovat Toužimská. Franta bude mít na rozdíl od Emy doma daleko větší pohodu, ale v klidu také nebude, protože kvůli Borisovi bude ohrožena dnešní zkouška kapely... Proč se Boris naprosto odřízne od světa? Zabere Frantova domluva? Čím dnes překvapí Marie? A jak pochodí Miloš u Bedřicha v dílně?

Miller plánuje Velikonoce
Lumír bude na radnici v plném pracovním nasazení, ale pro Miladu to nebude žádnou překážkou. Pro ni je momentálně prioritou číslo jedna Lumírovo vyšetření plodnosti. Bez mrknutí oka ho proto vyruší při jednání s Millerem a Světlanou, aby od něj získala kartu pojištěnce. Zmínka o Lumírově vyšetření zaujme jak Světlanu, tak i Millera. Lumír si narychlo vymyslí, že potřebuje k očnímu, ovšem jeho lež se už vzápětí provalí... Řekne Lumír Millerovi a Světlaně pravdu? Čím Miller nadchne Miladu? Proč Milada Lumíra pořádně namíchne? A jak si Lumír užije dnešní posezení s Jardou a Bedřichem v hospodě?

Překvapení pro Moniku
Moniku pořádně zaskočí, když v Coolně narazí na Terezu, přestože by měl mít službu Mára. Tereza jí hbitě vysvětlí, že si s ní Mára služby prohodil, aby mohl více jezdit taxíkem. Pro Moniku to bude dost nepříjemné překvapení. Jednak by jako šéfová měla vědět, co se v Coolně děje, jednak se Mára zbavuje služeb ve chvíli, kdy mu končí zkušební lhůta. Kromě Máry ale bude muset Monika narychlo řešit i své rodiče... Vážně chce Mára v Coolně skončit? Vyhýbá se Monice? Proč bude muset Monika volit mezi svými rodiči? Pro kterého z nich se nakonec rozhodne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.4.2014 - 2590. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz