Ulice 21.4.2014 - 2591. díl

Milada se bude od rána otáčet v kuchyni, aby měla na focení vše připravené. Na velikonočním pohoštění i výzdobě si dá opravdu záležet. Lumír by rád něco ochutnal už ke snídani, ale bude mít smůlu. Na pomlázku proto vyrazí s prázdným žaludkem, což se mu šeredně vymstí.

Lumír s Hložánkem si během dopoledne vykoledují několik slivoviček. S každým přibývajícím frťanem se bude zlepšovat jejich nálada, takže k Simoně a následně do hospody už dorazí notně rozjaření. Po dalších panácích na posilněnou pak zamíří k Lumírovi domů na velké velikonoční focení… Proč bude mít Milada slzy na krajíčku? Co ji namíchne ze všeho nejvíc? A čím Milada Lumíra nepříjemně zaskočí?

Svátky jara u Hejlových
Svátky jara bude slavit také Jarda se svou rodinou. Spolu s Mirinkou nejprve vyšlehají Miriam a pak se rozjedou za Lenkou do nemocnice. Ta si jejich návštěvu náležitě užije. Zároveň ji to ale rozteskní. Miriam se Lenka přizná, že by si nyní ze všeho nejvíc přála, aby mohla být s nimi doma. Jenže tohle přání se jí hned tak nesplní. Miriam ji potěší alespoň příslibem písemek na opravování, aby v nemocnici neměla dlouhou chvíli. Sama pak zajde i za Ivanou… Čím Miriam Ivanu potěší? Čím naopak zachmuří Jardu? A co bude trápit Henryho?

Moničiny Velikonoce
Přešlá Monika si svátky jara představovala trochu jinak. Před Romanou nebude skrývat své zklamání z Máry. Čekala, že se ukáže o víkendu v Coolně nebo aspoň ráno u ní doma, ale Máru kromě taxikařiny asi nic jiného nezajímá. Romana pozve Moniku do hospody na Michalovo grilování, aby se jí zlepšila nálada. Jenže Monika už má den dost našlapaný. Vedle služby v Coolně musí zvládnout i oběd u táty, jenž bude sám vařit… Jak Oldova specialita dopadne? Kdo všechno dnes Moniku vyšlehá? Uvidí se Monika s Márou, nebo se jí Mára opravdu vyhýbá, jak si Monika myslí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.4.2014 - 2591. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz