Ulice 24.4.2014 - 2594. díl

Vašek se bude cítit před Gábinou trochu provinile, když jí ráno přizná, že včera skončili s Matějem v Coolně. Navíc si od ní bude muset půjčit i peníze, což pro něj nebude dvakrát příjemná situace.

Samotnou Gábinu dnes bude čekat hodně náročný den. Opět se uvidí s Hynkem a opět si mu bude muset říkat o peníze, aby Šímovi mohla zaplatit kurz plavání. Ještě před Hynkem ale dorazí na místo srazu Dáša s katalogem cestovní kanceláře, kde už bude mít vytipované místo jejich společné dovolené… Jak Gábina u Hynka pochodí? Proč jí dnes rupnou nervy a ona se sesype? V kom najde obrovskou oporu?

Lumír na křižovatce
Lumír si užije pohostinnosti Liškových i ráno při společné snídani. Bedřichovi poděkuje za azyl a zároveň přizná, že se u něj doma cítil lépe než u sebe. Navíc zapochybuje, že se to mezi ním a Miladou ještě někdy spraví. Spíš se začne obávat, jak to u nich bude vypadat, až se vezmou. Do práce Lumír dorazí se zpožděním a plný otazníků. V kanceláři už na něj budou čekat Miller s Jasným. Jejich idea je jasná – udělat z Lumíra politika na úrovni. Předělat Lumíra k obrazu svému však bude chtít i Milada… Kdo Lumíra vysvobodí ze spárů Millera a Jasného a ještě těm dvěma nasadí brouka do hlavy? Dosáhne Milada doma opět svého? Kam až to nechá Lumír zajít?

Moničin ctitel
Do Coolny dnes zavítá Moničin ctitel z úterka a hned se bude po Monice shánět. Tereza mu toho moc neprozradí, jen ho ujistí, že Monika tu bývá docela často. Sympaťáka Monika zjevně zaujala, protože jí na baru nechá své telefonní číslo s prosbou, aby se mu ozvala. Monika dnes ale bude mít úplně jiné starosti. Po úterku se bude cítit hodně trapně hlavně před Márou… Zavolá Monika přeci jen svému ctiteli? Proč se ho Tereza zastane před Márou? A s kým dnes Tereza oslaví své narozeniny?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.4.2014 - 2594. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz