Ulice 29.4.2014 - 2597. díl

Jen co Marie spatří ve škole Borise, hned se bude zajímat, jak mu to včera doma dopadlo. Boris přizná, že mám jeho nepřijetí na gymnázium vzala celkem v pohodě. Tátu až tak neřeší, navíc s ním teprve bude mluvit. Tenhle rodičovský přístup mu bude Marie závidět, protože u ní doma by to tak lehce nepřijali.

Borise ale bude momentálně víc než škola zajímat právě Marie. Jakmile se od ní dozví, že bude mít po škole fůru času, okamžitě ji pozve k sobě. Tentokrát Boris nemíní ponechat nic náhodě. S Frantou probere, jak udělat první krok, který se od něj očekává. Zkušený kámoš ho ani tentokrát nenechá ve štychu a vyzbrojí ho na odpolední rande s Marií cennými radami. Jedna z nich bude, aby si Boris zajistil naprosté soukromí... Co všechno Boris přizná mámě? Stane se Libuška jeho spojencem? Čím dnes Boris rozhodí Libora? A jak dopadne Borisovo dnešní rande s Marií?

Poprask v pekařství
Růža si to bude za pultem náležitě užívat. Jakmile se ale objeví v pekařství Lumír, ihned se bude na Vilmu starostlivě vyptávat. Lumír bude mít naštěstí dobré zprávy. Jeho máti si sice v nemocnici ještě pár dní poleží, ale o nic vážného se nejedná. Žádná mrtvička nebo infarkt, naštěstí to byla jen arytmie. Přesto teď musí Lumírova matka hlavně odpočívat, takže o jejím návratu do pekařství nemůže být ani řeč. Tohle Růžu zaskočí. Za pultem to sama zvládne, ale s objednávkami si už neporadí. Lumír jí nabídne pomoc a hned se do toho i pustí. Jenže rozklíčovat mámin systém objednávek bude i pro něj příliš velké sousto... Jak si Lumír s objednávkami poradí? Proč Lumíra později vyděsí telefonát z pekárny? A proč bude vzápětí opět shánět doktora?

Milada zachraňuje vztah s Lumírem
Milada se snaží ze všech sil zachránit vztah s Lumírem. Na dnešní odpoledne domluví společné setkání s farářem Rybou, aby jim pomohl krizi překonat. Sama přijde na schůzku o něco dříve, aby faráře požádala o pomoc. Vysvětlí mu, že s Lumírem žádné dlouhodobé spory neměli. Proto si myslí, že jejich vztah má ještě šanci a že by měl farář Ryba Lumírovi rozchod rozmluvit... Dostane Milada faráře Rybu na svou stranu? Proč Lumír ze sezení s farářem Rybou a Miladou prchne? A kdo Miladě zcela nečekaně pomůže?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.4.2014 - 2597. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz