Ulice 2.5.2014 - 2600. díl

Na Bedřicha i Anču bude ráno hodně žalostný pohled. Oba budou mít pořádnou kocovinu a ještě větší okno. Ema s Frantou se budou královsky bavit na jejich účet. Samozřejmě jim prozradí, co všechno vyváděli včera večer před domem.

Anče z toho kvůli sousedům do smíchu moc nebude. Navíc jí bude tak zle, že dokonce vzdá i dnešní práci. Díky tomu se stane svědkem Emina experimentování s barvami na vlasy. Ema se nakonec rozhodne pro modrý proužek. Pro Anču to bude šok, zato Franta sestřinu volbu okamžitě schválí. Dokonce ji bude navádět, aby si příště těch proužků nabarvila víc. Zatímco u Liškových Ema docela zaboduje, Miloš začne kvůli jejím nabarveným vlasům běsnit... Na čí stranu se postaví Eva? Bude Miloš odteď o všem doma rozhodovat? Kam až vygraduje jeho konflikt s Emou?

Dovolená s Mastným
Gábina se hned ráno zastaví za Hynkem ve fitku, aby s ním sladila termíny dovolených. Hynek jí vyjde vstříc se začátkem prázdnin, aby mohla vzít Šímu k moři. Sám však se synem na dovolenou jet odmítne, protože už má s Dášou vlastní plány. Gábina nebude příliš tlačit na pilu, a tak se během chvilky dohodnou, kdo kdy bude se Šímou. Gábině se uleví a vzápětí tátovi společnou cestu k moři potvrdí. Zároveň začne vyzvídat, na kolik by tato rodinná dovolená přišla Vaška. Stále totiž bude věřit, že Vašek nakonec s nimi pojede... Jak se ke společné dovolené postaví Mastný a jak Vašek? Co všechno tahle Gábinina snaha rozpoutá?

Patrik je zpět
Adriana bude v pořádném šoku, když Patrika najde neohlášeně ve svém bytě. Patrik jí oznámí, že si posledně vzal rezervní klíče a že u ní ještě nějakou dobu pobude. Adrianino rezolutní ne vůbec nebude brát v potaz. Naopak jí začne vyhrožovat, aby ji umlčel a dosáhl svého. Jakmile Adrianě ukáže, co všechno si k ní donesl, bude ji mít v hrsti... Spadne Adriana zase do drogové pasti? Poprosí někoho o pomoc? Ubrání se Patrikovu nátlaku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.5.2014 - 2600. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz