Ulice 3.5.2014 - 2601. díl

Adriana bude nemile překvapená, když po návratu z víkendu najde Patrika ve svém bytě. Ten navíc nebude vůbec respektovat její soukromí. Naopak se bude chovat jako doma. Adrianu to namíchne, jenže bude mít smůlu.

Patrik jí jen suše oznámí, že se okolnosti ještě trochu změnily, takže u ní bude déle, než předpokládal. To ale nebude všechno. Dokonce si z ní bude chtít udělat poslíčka. Tentokrát však narazí. Adriana mu nikam pro „zboží“ nepojede. Navíc rezolutně prohlásí, že ona drogy ve svém bytě nechce… Má Adriana šanci válku s Patrikem vyhrát? Co se bude dít poté, co Patrika nepustí nazpět do svého bytu? Jaký podraz si na ni Patrik vymyslí? Dostane ji zase tam, kde ji chce mít?

Vašek zapomene na Šímu
Vašek se vrátí ze Slovenska až dnes ráno. Jak jeho, tak Gábinu bude páteční hádka mrzet. Oba se budou snažit o usmíření. Gábina uzná, že Vaška neměla do společné dovolené u moře tak tlačit. Vašek jí zase slíbí, že si to v létě zařídí s brigádami tak, aby mohli být co nejvíc spolu. Dokonce se Gábině i nabídne, že dnes vyzvedne Šímu ze školky a uvaří večeři, aby si ona mohla užít kino s Terezou. Jenže jakmile se Vašek zaboří do své bakalářky, přestane vnímat okolní svět a zadělá sobě i Gábině na pořádný průšvih… Jak Gábina Mastnému vysvětlí, že s nimi Vašek k moři nakonec nepojede? Proč bude Mastný na Vaška nasazovat? Jakou dohru bude mít to, že Vašek zapomene Šímu vyzvednout ze školky?

Ivana hledá azyl
Ivana přepadne Miriam ve škole ve chvíli, kdy ta bude začtená do Kadlecova rukopisu. Ivana si všimne, že Miriam čte slovenský text. Bude se okamžitě zajímat, oč se jedná. Miriam vybruslí z ošemetné debaty lží, že jeden z jejích kolegů má spisovatelské ambice a poprosil ji o posouzení textu. Pro jistotu pak rychle převede řeč na Ivanu. Ta přizná, že za ní nepřijela náhodou. Propustili ji z léčebny a ona nemá, kam jít… Nechá Miriam Ivanu ve svém bytě, jak jí slíbila? Jakou absurdní situaci dnes bude muset Miriam kvůli Ivaně řešit? A proč bude Miriam lhát Jardovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.5.2014 - 2601. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz