Ulice 7.5.2014 - 2603. díl

Jitka bude netrpělivě čekat na svou zákaznici, která si dá tentokrát opravdu na čas. Místo ní však do salonu přijdou Monika s Lídou. Oznámí jí, že pro ni mají narozeninové překvapení a že spolu teď hned vyrážejí slavit.

Až pak se Jitce přiznají Romana se Simonou, že jí všechny klientky tajně přeobjednaly, aby dnes odpoledne měla volno a mohla si užít svůj narozeninový den. Monika s Lídou jí připraví opravdu nadupaný program, jenž vyvrcholí oslavou u Michala. Zatímco Jitka bude slavit, v Oldovi to bude pracovat. Každý z jeho okolí ho bude přesvědčovat, aby na Jitčinu oslavu také zašel... Bude Mára jediný chlap na Jitčině oslavě? Co bude pro Oldu poslední kapkou? A k jakému nečekanému setkání dnes večer dojde? Proč Olda hned pookřeje?

Trapasy Miriam
Miriam se ráno natolik začte do Kadlecova rukopisu, že zapomene na čas. V tom nejnapínavějším však příběh skončí. Závěr bude chybět. Rozhozená Miriam ihned napíše Kadlecovi, že se musí dnes sejít. A právě v tomto rozpoložení ji najde rozespalý Jarda. Do mámy si okamžitě rýpne. Oznámí jí, že u něj má černý puntík za zaspání. Ovšem Miriam jich schytá daleko víc. Zjistí totiž, že u sebe doma zapomněla knížku, kterou ve škole potřebuje. A to znamená, že Jarda bude muset odvést Mirinku do školky. Tím ale perný den Miriam zdaleka nekončí. Jak bude spěchat do školy, povede se jí pořádný trapas. U sebe doma nachytá v posteli Ivanu s Henrym... Jak Miriam z tohoto trapasu vybruslí? Jsou Henry a Ivana zase spolu? Jak skončí další nečekané setkání – Miriam, Ivany a Kadlece v kabinetě Miriam? Z čeho bude Ivana Miriam podezřívat?

Olda oporou zničené Adriany
Olda se hned ráno zastaví za Adrianou, aby zjistil, jak na tom je. Zničené Adrianě bude tak zle, že ani nebude chtít vylézt z postele. Kvůli stresům se jí zase vrátí žaludeční neuróza. Olda si oddechne, že Adrianě není špatně z drog, které měla s Patrikem. Okamžitě do ní vnutí jediné jídlo, jež u ní najde – bílý jogurt. Zároveň se bude zajímat, co Eddie. Když se dozví, že nic, doporučí Adrianě, aby se mu sama co nejdříve ozvala. V Coolně pak Olda poreferuje Monice, co se včera u Adriany dělo a jak na tom Adriana je. Monika však na rozdíl od něj Adrianě moc šancí na usmíření s Eddiem nedá. A Eddie jí dá vzápětí za pravdu... Podaří se Oldovi přesvědčit Eddieho, aby dal Adrianě ještě jednu šanci? Čím Olda Adrianu překvapí? Co mu ona doporučí? A proč dnes bude Adriana lhát svému dědovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.5.2014 - 2603. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz