Ulice 13.5.2014 - 2607. díl

Monika si dá na sobě záležet. Čeká ji rande s Lukášem, proto chce, aby jí to slušelo co nejvíc. Rozhodla se totiž vyhnat si Máru z hlavy novým vztahem. Lukáš o ni stojí, je sympatický, milý, zábavný, jiskří to mezi nimi, tak proč neudělat další krok? Aspoň zjistí, jestli to mezi nimi má cenu, jestli opravdu dokáže zapomenout na Máru.

Romana Monice k jejímu rozhodnutí jen pogratuluje. Moniku však její odhodlání přejde ve chvíli, kdy ji Mára požádá o doporučení pro nového zaměstnavatele. Tak se Monika dozví, že se Mára uchází o místo na zaoceánské lodi… Jak je možné, že Mára přijede na Moničino rande s Lukášem? Pro kterého z nich se Monika nakonec rozhodne? Co jí poradí táta?

S Miladou, nebo bez ní?
Lumír najde ráno na stole jasný vzkaz od Milady, co k němu cítí. Lumíra to hodně zasáhne, protože jí nechce ublížit. Stejně jako ona i on touží po rodině, což si včera při hlídání Šímy opět naplno uvědomil. To Gábina bude mít po ránu úplně jiné starosti. Šíma jí onemocněl, navíc se stále dožaduje svého dinosaura, kterého včera zapomněl právě u Lumíra. Lumír bude mít hračku naštěstí připravenou, takže ji Gábině hned předá, jen co u něj zazvoní. Zároveň ji ujistí, že jí Šímu kdykoliv rád pohlídá. Gábina mu za to bude vděčná. Ovšem vzápětí ho nevědomky vrátí do tvrdé reality… S Miladou, nebo bez ní? Co Lumírovi doporučí Mastná? Co jeho máti? A co se Lumír dozví od Gábiny?

Tajná schůzka Miriam s Kadlecem
Tereza se dnes ráno zastaví za profesorkou Hejlovou ve škole, aby se s ní domluvila na podrobnostech své praxe. Miriam bude moc ráda, že ji po dlouhé době zase vidí. Tereza ji navíc mile překvapí svým elánem, nápady i chutí do učení. Současně ji potěší, když zmíní, že si místo praxe vybrala kvůli ní. Jenže právě rozhovor s Terezou Miriam přiměje začít uvažovat o věcech, jež pro ni byly zatím tabu. Ředitelku Puklickou Miriam svými úvahami pořádně zaskočí. Něco takového totiž u ní nečeká ani v nejmenším… Co se Miriam začne honit hlavou? Jak dopadne tajná schůzka Miriam a Kadlece? S čím vším se Miriam bude muset vypořádat? Při jaké lži ji nachytá Jarda? Jaké těžké dilema bude muset Miriam nečekaně řešit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.5.2014 - 2607. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz