Ulice 16.5.2014 - 2610. díl

Vašek bude po ránu nebývale akční. Matějovi donese čerstvou snídani a hned ho bude i lanařit do posilovny. Matěj z toho moc odvázaný nebude, ovšem Vašek bude nekompromisní. Posilovna ale nebude jediný důvod, proč se Vašek takhle brzo ráno za Matějem vypraví. Bude si chtít co nejdříve promluvit s Terezou o včerejším trapasu, kdy ho nachytala při vášnivém polibku s Dominikou.

Tereza bude na Vaška pořádně naštvaná. Podle ní je všechno jasné. Viděla, co viděla, to jí bohatě stačí. Vašek ji však zaskočí svou otevřenou zpovědí… Chce se snad Vašek rozejít s Gábinou? Co Tereza Vaškovi doporučí? Co mu slíbí? Jak dopadne dnešní setkání Vaška a Dominiky? Jak to spolu ti dva mají? A co všechno se Tereza dozví od Gábiny?

Olda a Petra?
Olda se dnes bude v práci překonávat. Po dlouhé době sám skončí na strojích, aby si trochu zlepšil fyzičku. Oldova proměna neunikne Hynkovi, jehož bude moc zajímat, co za ní vězí. Olda celkem rychle kápne božskou. Přizná, jakou žhavou noc měl po síti s Petrou. A nejen to. Dnes má s Petrou schůzku naživo. Dokonce už bude mít vybranou i restauraci, do které ji pozve… Vrhne se Olda do dalšího milostného dobrodružství? Čím na něj Petra zapůsobí tentokrát? Splní se Hynkova dnešní předpověď?

Bedřichovy narozeniny
Bedřich se bude snažit zmizet z práce co nejdříve, ale Jardovi a Matoušovi stejně neunikne. Ti dva na něj nastoupí těsně před jeho odchodem, aby mu popřáli k narozeninám. A přání to nebude ledajaké. Jarda opět zaperlí, jak je v podobných situacích jeho dobrým zvykem. Ostatně nebude sám. O pár hodin později bude perlit i Eva Knoblochová… Proč bude Anča na Evu žárlit? Co se nakonec vyklube z Bedřichovy oslavy narozenin? A čím Evu odbourá Ema?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.5.2014 - 2610. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz