Ulice 20.5.2014 - 2612. díl

Bedřich s Milošem budou ráno po pánské jízdě svorně vyspávat opici na kanapi u Liškových. Zatímco Franta se bude na jejich účet bavit, Anču při pohledu na ty dva humor přejde. Bedřich navíc nebude k probuzení, což Anče taky moc nepřidá.

Na rozdíl od Miloše totiž Bedřich i dnes musí do práce. Jenže to by se musel dát nejdřív dohromady, což nebude jen tak. Ostřílený kozák Miloš mu sice poradí zaručený vyprošťovák, ovšem Bedřichovi se vzbouří žaludek jen při samotné představě toho, co by měl pozřít. Miloš ale nedopadne o moc lépe. Také on bude mít co dělat, aby zminimalizoval následky včerejší bujaré pijatiky s Bedřichem. To nejhorší však přijde, až dorazí domů... Jak se Eva Milošovi pomstí? Stane se Anča spojenkyní Evy? Jak bude chtít Miloš včerejšek vyžehlit? Stanou se z Liškových a Knoblochových nakonec přátelé?

Spojenectví Eliáše a Karolíny proti Liborovi?
Boris se bude ráno ládovat paštikou, aniž by si všiml, že je prošlá. Libor mu dá proto s sebou do školy raději živočišné uhlí, aby měl první pomoc po ruce. Pro Borise to bude sice naprosto zbytečné opatření, ale protože ho čeká dost nadupaný den, medikamenty si přeci jen vezme. Hned po škole se totiž chystá vyrazit na den otevřených dveří do učňáku, který si vyhlédl. Odtud má pak namířeno k Marii, jež bude sama doma. A toho hodlá Boris náležitě využít. Liborovi bude stále ležet v hlavě kurátor. Aby se o něm dozvěděli více, Libuška trochu vyzpovídá Anču... Čím Anča Libušku moc nepotěší? Co všechno může napáchat jedna prošlá paštika? Spojí se Eliáš s Igorem a Karolínou proti Liborovi? A jak se o jejich konspirační schůzce dozví Libor?

Konec mezi Eddiem a Adrianou?
Adriana se zastaví v Coolně, aby se pozeptala na Eddieho. Monika ale bude vůči ní hodně odměřená. Dá jí jasně najevo, že se s ní Eddie vidět nechce, protože mu zlomila srdce. Adrianu to zasáhne. Ráda by Eddiemu vše vysvětlila, jenže ten jí k tomu nechce dát příležitost... Odepsal Eddie vztah s Adrianou úplně? Který z nich se více trápí? A co Adrianě doporučí její děda? Je ještě nějaká naděje, že by se Adriana a Eddie usmířili?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.5.2014 - 2612. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz