Ulice 22.5.2014 - 2614. díl

Adriana se probere ráno pod Eddieho kabátem. Samotný Eddie ale nikde. Vzápětí se ovšem vynoří z koupelny jen s osuškou kolem pasu. Zaskočená Adriana se mu hned začne omlouvat za včerejšek. Usnula, ani neví jak.

Adriana Eddiemu přizná, že měla celý den obrovské nervy, protože se bála, že k ní Eddie nakonec nepřijde. Po tomhle vyznání Eddie udělá jedinou možnou věc. Odmítne ranní kávu a dá Adrianě jasně najevo, co k ní cítí. Pro zamilovanou Adrianu jako by se zastavil čas. Kvůli Eddiemu na všechno zapomene, dokonce i na to, že měla jít s dědou na hřbitov... Dají se Eddie a Adriana konečně dohromady? Proč si bude o Adrianu dělat obrovskou starost její děda? Čím mu Adriana vyrazí dech? A jaký trapas se Adrianě a Eddiemu stane večer ve fitku?

Krize mezi Libuškou a Liborem
U Libušky a Libora bude po ránu pořádně dusno. Libuška se bude snažit o usmíření, ovšem marně. Naštvaný a zaťatý Libor s ní nebude téměř komunikovat. Ti dva budou mít první obrovskou krizi ve vztahu, navíc kvůli Eliášovi. O tom ale nebude mít ani potuchy nemocný Boris, kterého opět navštíví Marie. Řeč přijde i na Eliáše, jenž je podle Marie docela sympaťák... Prozradí Boris Marii, proč se jeho rodiče rozvedli? Jaké řešení partnerské krize nabídne Libušce Řepa? A co na to řekne Libor?

Válka mezi Miladou a Lumírem
Milada nevyhrožovala nadarmo. Své tažení proti Nyklovým zahájí s razancí sobě vlastní. Nevybíravé útoky na sociálních sítích přikrmuje spolu s tetičkou i pomluvami šířenými ústně. Nyklová z toho málem dostane infarkt, protože jí bude hned jasné, že Milada s Urbanovou se nezastaví před ničím. Miller zase bude zuřit při pohledu na Lumírův profil na sociální síti. Tohle nadělení jim ještě scházelo... Mohou se Nyklovi nějak bránit? Jak dopadne přímá konfrontace Lumíra a Milady? Který z nich bude mít v téhle válce navrch? A proč bude mít Lumír dokonce i konflikt se zákonem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.5.2014 - 2614. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz