Ulice 23.5.2014 - 2615. díl

Lumírovy opletačky s policií kvůli nešťastnému přeparkování, kdy sedl za volant pod vlivem alkoholu a bez řidičáku, budou dělat od rána starost jeho matce. Snídani okoření lamentacemi, jaká to bude ostuda, až se to rozkřikne. Aby se tak nestalo, navrhne Lumírovi, ať se s policisty nějak domluví. To Lumír rezolutně odmítne. Kandiduje za Neúplatné, nebude přeci sám podplácet policii.

Zatímco Lumír se bude potit na policii při sepisování protokolu, Miller se Světlanou budou přemýšlet, jak zastavit Miladinu štvavou kampaň na webu. Nenávistné komentáře se tam totiž množí přímo geometrickou řadou, navíc se objevují už i na webu Neúplatných nebo na oficiálních stránkách radnice. A aby toho nebylo málo, Lumír na ně vzápětí vyrukuje se svými trabli s policií... Podaří se Millerovi umlčet Miladu? Proč si s Miladou vjede do vlasů Denisa? Co všechno bude muset Lumír dnes žehlit? Pomůže mu Miller i tentokrát? A k čemu se Lumír přizná Simoně?

Láska Adriany a Eddieho
Eddieho vyžene z Adrianiny postele brzy ráno budík. Včera brigádu kvůli Adrianě zrušil, dnes do práce už bude muset, jinak by o nepřišel. Z Adrianina vyhřátého pelíšku se mu ale nebude ani trochu chtít. A samotná Adriana mu to rozhodně neusnadní. Naopak bude Eddieho všemožně svádět, aby s ní zůstal. A bude opravdu hodně vynalézavá. Eddie bude mít co dělat, aby odolal. Později se Adriana zastaví za dědou, ovšem duchem bude úplně mimo. Děda pro ni bude mít tentokrát pochopení. Dokonce ji i Eddieho pozve na společnou večeři... Čím Eddie večer u pana Peška zaboduje? Proč bude kvůli němu Adriana dědovi lhát? A čemu Eddie rozhodně neodolá?

Eliášův další zásah
Borisovi už bude lépe, a tak bude Libušku ráno přemlouvat, aby mu trochu zmírnila dietu. Ta ale bude neoblomná. Dokonce se rozhodne, že kvůli němu na žádný festival nepojede, aby se o něj postarala. Boris jí to začne okamžitě vymlouvat. Ujistí ji, že on to s Liborem v pohodě zvládne. Mezi Libuškou a Liborem bude stále citelné napětí. Tentokrát už neunikne ani Borisovi. Libuška mu však příčinu neřekne. Jen ho poprosí, aby teď Libora neprovokoval. Liborovo odměřené chování pro ni bude jasným signálem, aby na festival s Řepou přeci jen jela. Samotného Libora bude nelad mezi nimi mrzet. Pokusí se proto o usmíření... Čím Libor dožene Libušku k slzám? Usmíří se, jak měl v plánu? Čím Libor dokonale ztrapní Borise před Marií? A jak si Libora vychutná Eliáš? Čím ho naočkuje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.5.2014 - 2615. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz