Ulice 26.5.2014 - 2616. díl

Boris nechá přihlášku na střední školu na poslední chvíli. Hned po víkendu se mu to vymstí, protož nebude nikdo, kdo by mu ji podepsal. Libor mi vytrhne trn z paty aspoň na počkání vystaveným potvrzením od lékaře. S ostatním bude muset Boris počkat na mámu, jež se vrací až dnes odpoledne.

Boris nevědomky přikrmí Liborovu žárlivost, když mu připomene, kde a s kým Libuška momentálně je. Před mámou už Libor ani nebude zastírat, že bude klidnější, až bude mít Libušku doma. Eliáš ho svou poznámkou v pátek natolik nahlodal, že Libor dokonce začne o Libušce pochybovat… Čím Libora ani trochu nepotěší Max? Co Libuščin nevlastní bratr Liborovi doporučí? Bude se tím Libor řídit? Usmíří se konečně s Libuškou? A jakou novou partii dnes Eliáš rozehraje? Podpoří Karolínu u soudu?

Hynek proti Adrianě
Adriana ráno vystřelí z postele rychlostí blesku. S hrůzou zjistí, že zaspala a že má pořádný průšvih ve fitku. Úklid si totiž nechala až na ráno, protože se jí včera po kině už nikam nechtělo. Jen co dorazí do fitka, Oldovi a Hynkovi se kajícně omluví a hned se pustí do práce. Pro Hynka to však bude další důkaz Adrianiny nespolehlivosti. Oldovi dokonce doporučí, aby na Adrianino místo přijali někoho jiného… Co všechno se dnes ve fitku semele? Co udělá Oldovi i Hynkovi pořádné vrásky na čele? A čím dnes Eddie potěší Adrianu?

Miladiny intriky
Bulvár Lumíra pořádně griluje. Dnes se opět dostane na titulní stránku, tentokrát kvůli čtvrtečnímu incidentu s policií při přeparkování. Nyklová z toho bude celá špatná, protože bulvár Lumírův prohřešek tak zveličí, že z něj pomalu udělá alkoholika za volantem. Miller bude kvůli článku zuřit. S Lumírem a Světlanou budou přemýšlet, jak minimalizovat škody. Lumíra jedno řešení napadne, Miller však bude okamžitě proti. Nakonec však sám uzná, že by to mohlo přeci jen vyjít… Co Lumír vymyslí? Jak chce očistit své jméno? Stane se Tonda Hložánek Miladiným spojencem proti Lumírovi? K čemu se Milada chystá? A čím Lumíra ani trochu nepotěší Simona?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.5.2014 - 2616. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz