Ulice 28.5.2014 - 2618. díl

Štvavá kampaň v bulváru se neblaze podepisuje na tržbách v pekařství. Nešťastná Nyklová si povzdechne, že už několik dní za sebou jim tržby klesají. Stálí zákazníci u nich přestávají nakupovat a ti noví k nim přijdou spíše jen ze zvědavosti.

Lumíra namíchne Růža, jež do pekařství donese nové vydání Plesku. Lumír ji kvůli tomu pořádně sjede, ale Růža se nedá. Prostě chce jen vědět, co se píše. Samotnou ji překvapí, že o Lumírovi tentokrát nebude v plátku ani zmínka. Nyklová si oddechne, ovšem Lumír bude mít i tak po náladě. Navíc se bude obávat toho, co ho čeká na dnešním setkání s voliči v Michalově hospodě... Co Lumírovi doporučí jeho poradce Miller? Jak dopadne přímý střet Lumíra a Milady před voliči a lidmi z Ulice? Podaří se Miladě Lumíra zničit, nebo se ho někdo zastane? A jak do Miladiny války proti Lumírovi dnes zasáhne Simona?

Mára zvedá kotvy?
Nízké tržby budou trápit i Michala v hospodě. Rád by udržel co největší kvalitu jídel a nabízel hostům stále nové speciality, ale zjišťuje, že tohle u něj ocení jen málokdo. Do smíchu nebude ani Márovi. Bude mít za sebou pohovor u lodní společnosti, kterou mu doporučil Michal. Výsledek nebude znít příliš optimisticky. Prý se mu ozvou. O to větší bude Márovo překvapení, když se tak skutečně stane a on se dozví, že ho přijali. Jenže to bude mít jeden malý háček. Nástup v Janově by měl mít už za tři dny... Půjde do toho Mára, nebo tuhle šanci zahodí? Co všechno by musel během těch tří dní zařídit, aby ho na moři nedohnal nějaký průšvih? Bude brát ohledy i na Moniku?

Nové bydlení Gábiny a Vaška
Mastný si dnes opět pořádně užije svého vnuka. Budou spolu řádit téměř celé odpoledne na hřišti. Šíma se mezi řečí dědovi pochlubí i s tím, že se budou stěhovat. Mastný bude chtít samozřejmě vědět víc, a tak Gábina bude muset s pravdou ven. Tátovi potvrdí, že si našli větší byt. Mastného bude hned zajímat, kde vzali na kauci a jak jejich nové bydlení vypadá... Co Mastný řekne Gábině a Vaškovi na vyhlédnutý byt? Proč se bude Vašek jen stěží ovládat, aby předešel další ostré výměně názorů? Opravdu vše klapne a Vašek s Gábinou i Šímou se přestěhují? Je krize ve vztahu Gábiny a Vaška nadobro zažehnána?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.5.2014 - 2618. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz