Ulice 2.6.2014 - 2621. díl

Miriam i Jarda budou myšlenkami opět u Cyrila, jenž před dvěma lety zemřel. O víkendu za ním byli i s Mirinkou na hřbitově, dnes na svého osudového muže Miriam zavzpomíná nad starými fotkami. Na jedné z nich najde Cyrilův vzkaz, který ji hodně oslaví: „Mirečku, ty nikdy neuhýbáš.“

Právě na Cyrilův vzkaz si Miriam vzpomene, když za ní dnes přijde major Kadlec, samozřejmě kvůli práci na detektivce. Kromě toho ji ale znovu pozve i do oblak… Nechá se Miriam přemluvit a vzlétne s ním k nebi? Kdo ji dnes s majorem Kadlecem zcela nečekaně nachytá? A bude mít Ivana dost sil i odvahy, aby se konečně omluvila Jardovi? Dokáže Jarda vůbec její omluvu přijmout a odpustit jí?

Kapky od Hynka
Přepadlá Gábina se bude snažit fungovat jako kdykoliv jindy. Denise prozradí, že o víkendu udělala dokonce i dvě zkoušky, přestože sama tomu moc velkou naději nedávala. Denisa ji překvapí zprávou, že si s ní bude chtít promluvit táta. Rád by jí prý něco nabídl. Víc už jí však neřekne. Ovšem Mastný nebude sám, kdo bude toužit po rozhovoru s Gábinou. Ozve se také Hynek, kterého bude moc zajímat, co se to u Gábiny doma nyní děje. Dost drsně se do ní pustí bez ohledu na to, jak se cítí… Ustojí Gábina tenhle Hynkův výpad? O co Hynkovi vlastně jde? Jak Gábina zvládne dnešní setkání s Vaškem? Vážně je mezi nimi definitivní konec? A s jakou nabídkou se vytasí Mastný?

Eminy narozeniny
Nadšená Eva se Milošovi pochlubí, jaký skvělý dárek koupila Emě k narozeninám. Miloš ale šmrncovní šaty neocení. Naopak začne brblat, že Eva zbytečně utrácí. Eva se však tentokrát nedá. Chce Emu potěšit, to je pro ni hlavní. Jenže to se jí dnes příliš nepodaří. Skleslá Ema přinese ze školy špatné zprávy. Pokud nechce mít na vysvědčení trojku z matiky, musí se do zítřka naučit zlomky… Jak si s výukou Emy poradí Miloš? Proč ji bude učit právě on? Nechá ji snad Franta ve štychu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.6.2014 - 2621. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz