Ulice 6.6.2014 - 2625. díl

Oldu vytáhne brzy ráno z postele Petra. Zamíří k němu rovnou z letiště se speciální snídaní – čerstvými croissanty přímo z Paříže. Oldu tím mile zaskočí. Okamžitě kvůli ní změní své plány.

Místo u snídaně skončí Olda s Petrou v posteli. S Hynkem si Olda narychlo domluví záskok ve fitku. Pak se ještě šikovně vymluví ze setkání s Lídou, aby si mohl Petru dosyta užít. Na druhou dceru však pozapomene. A tím si docela zavaří... Jak Monika ustojí nečekané setkání s Petrou u táty doma? Proč si dnes Olda dost natvrdo uvědomí, jaký věkový rozdíl mezi ním a jeho milenkou je? A jak to spolu ti dva vlastně mají?

Pravda pro Karolínu a Mikiho
Oslava Mikiho narozenin bude k ránu už pomalu skomírat. Jediní vytrvalci, kteří dosud neodpadli, budou Miki a Eliáš, kteří si budou společně vychutnávat doutník. Eliáš toho samozřejmě využije a z namazaného Mikiho bude tahat informace, které by se mu časem mohly hodit. Zároveň mu bude nenápadně blbnout hlavu a dokonce si ho i tak trochu koupí. Miki totiž zjistí, že nemá na útratu. Eliáš za něj bez mrknutí oka zaplatí a ještě mu zajistí i odvoz domů. Zatímco Miki bude po oslavě v Coolně úplně mrtvý, Libor se bude od rána nervovat kvůli dnešní rodinné sešlosti, na které by měl být po dlouhé době i Adámek. Mikimu napíše zprávu, aby právě kvůli Adámkovi dorazil dříve. S Libuškou se pak domluví, že budou před Eliášem varovat nejen Mikiho, ale i Karolínu... Jak proběhne dnešní předání Adámka? Vezme si Karolína Liborovo varování k srdci? A co na Libuščinu zpověď řekne Miki? Komu uvěří? A jak dopadne Mikiho dnešní oslava v kruhu rodinném?

Ivana se loučí se svobodou
Ivana bude mít nervy na pochodu. V pondělí ji čeká obávaný soud. Dnes se proto i s Miriam sejde s doktorem Vodičkou, aby spolu ještě probrali detaily pondělního stání. Advokát se bude snažit Ivanu povzbudit, ale příliš úspěšný tentokrát nebude. Vyklepaná Ivana bude vidět všechno černě. A začne se loučit se svobodou... Uklidní Ivanu aspoň Henry? Z čeho má Ivana strach? A co všechno se dnes dozví od Vodičky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.6.2014 - 2625. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz