Ulice 9.6.2014 - 2626. díl

Vystresovaná Ivana nebude moci ráno ani dospat. Bude mít strach z toho, co ji dnes u soudu čeká. Dokonce ani Henrymu se nepovede povzbudit ji a uklidnit. Ivana se bude utápět ve svých černých myšlenkách.

Ivana bude tak nervózní, že do sebe nedostane ani snídani. Místo toho si zapálí cigaretu a raději v předstihu vyrazí k soudu. Nervózní bude také Miriam, která se chystá Ivanu u soudu podpořit. Jarda matku požádá, aby mu hned po jednání dala vědět, jak Ivana dopadne. Poslední okamžiky před soudem Ivana doslova protrpí… Jak zvládne samotné soudní líčení? Vyslechne si dnes už rozsudek? Proč bude otálet s telefonátem Lence? A co všechno Miriam večer prozradí Jardovi?

Petřino seznámení s Lídou
Olda si bude užívat společného rána s Petrou. Ta ho tak vyhecuje, že ke snídani ochutná dokonce i housenku. Olda by s Petrou rád strávil celý den, ale nebude to možné. Práce ve fitku prostě nepočká. Petra ho tam alespoň vyprovodí, aby spolu byli co nejdéle, protože odpoledne opět vyráží na cesty. Její přítomnost neunikne jednomu z Oldových klientů. Hned se bude zajímat, se kterou ze svých dcer to Olda přišel… Jak dopadne dnešní Petřino seznámení s Lídou? Jak se Olda blýskne jako dědeček? Na čem se shodnou Monika s Lídou? A co dnes Jitka navrhne Oldovi?

Miki končí s Eliášem
Miki se sejde s Eliášem, aby s ním vyrovnal dluh ze své narozeninové oslavy, kterou za něj Eliáš částečně zaplatil. Ten by si podobný mejdan rád zopakoval, ale Miki mu stroze oznámí, že s ním končí kvůli Libušce. Dozvěděl se totiž od ní, jak se k ní Eliáš choval, když byli manželé. To pro něj bude dostatečný důvod k tomu, aby si Eliáše začal držet od těla… Jak to Eliáš vezme? Jakou novinku bude mít pro Borise? A jaké má Libuška plány na léto?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.6.2014 - 2626. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz